Fatih Terim yuhalandı, tecrübeli teknik direktör telefon fırlattı! Yunanistan'da büyük gerginlik

Fatih Terim yuhalandı, tecrübeli teknik direktör telefon fırlattı! Yunanistan'da büyük gerginlik

Yunanistan'da Süper Lig Şampiyonluk Turu'nda Aris'e 1-0 kaybeden Panathinaikos'ta Fatih Terim'in istifası isteniyor. AEK'nın PAOK'a 3-2 yenildiği haftada ayağına kadar gelen fırsatı tepen Terim ve öğrencileri büyük bir protestoyla karşı karşıya kalırken tecrübeli teknik adamın başarısız sonuçtan sonra telefonunu fırlatması ise büyük dikkat çekti.

AEK'nın PAOK deplasmanında 3-2 yenildiği haftada Şampiyonluk Turu'nun iddiasız takımlarından biri olan Aris'e evinde 1-0 kaybeden Fatih Terim cephesinde işler iyi gitmiyor. İşte Yunanistan'da yaşanan sıcak gelişmeler...

FATİH TERİM HEM YUHALANDI HEM ISLIKLANDI

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunmak için saha içine giren Terim'i gören Panathinaikos taraftarları, tecrübeli teknik adamı yuhaladı.
Yunan basınından SDNA'nın haberine göre; olay esnasında stadyumda yaklaşık 1,000 ila 2,000 kişi kaldı ve Terim'in flaş röportaj için döndüğünü gördüklerinde, yuhalamalarla tepki gösterdiler.

gmrqoy2xqaa68nh.jpg

Habere göre; Panathinaikos taraftarları, şampiyonluktan uzaklaşılmasında 1 numaralı sorumlu olarak Fatih Terim'i görüyor. Yunanlıların 1-0'lık mağlubiyetin ardından Terim'i istifaya davet ettiği bildirildi.

BÜYÜK BİR AVANTAJI KAYBETTİK

Maçın ardından yayıncı kuruluşa çok kısa bir açıklama yapan Fatih Terim, şu ifadeleri kullandı;

"Büyük bir avantajı kaybettik. Maçta çok erken geriye düştük. Çok üzgünüm. Ligde dev bir avantajı kaybettik."

gmroh99woam0dng.jpg

71 puanlı Panathinaikos, şampiyonluk grubunda bitime 2 hafta kala lider AEK'nın 4 puan gerisinde bulunuyor.

pana.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN