Fatih Terim'e en az 7 maç ceza yolda

Fatih Terim'e en az 7 maç ceza yolda

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Başakşehir maçındaki hareketleri nedeniyle en az 7 maç ceza alması bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyon oldukları maçta rakip takım oyuncusu Robinho'ya saldırması ve sonrasında tribünlere gönderilmesine rağmen "Tedbire uymaması" yüzünden en az 7 maç ceza alması bekleniyor. 

PFDK'ya gönderilen Aslan'ın hocasının, Başakşehir karşılaşmasındaki "Saldırısı" nedeniyle 3-5, "Tedbire uymaması" yüzünden de 4 olmak üzere en az 7 karşılaşmadan men edilebileceği belirtildi.

Galatasaray'ın Süper Lig'de 2018-2019 sezonun şampiyonunun belli olduğu Medipol Başakşehir'le oynadığı maçta hakem tarafından tribüne gönderilenFatih Terim için ağır ceza tehlikesi.

PFDK'YA SEVK EDİLMİŞTİ

Aslan'ın Teknik Direktörü, Başakşehir maçındaki "saldırısı" ve "tedbire uymaması", yardımcı antrenör Ümit Davala ise "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "tedbire uymaması" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Başakşehir antrenörü Orhan Ak da sportmenliğe aykırı hareketten Kurul'a sevkedilen diğer iki isim oldu.

TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilen Terim'in saldırıdan 3-5, tribüne gönderilmesine sahaya girerek şampiyonluk kutladığı için talimatlar gereği 4 maç men cezası ile cezalandırılacağı ve böylelikle Terim'in toplam cezasının minimum 7 maç olabileceği öğrenildi.

Terim, ilk bu sezon 10 maç daha ceza almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN