Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne gidebilir

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne gidebilir

Süper Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Fenerbahçe'ye Avrupa Ligi'ne gitme şansı doğdu. Kalan 2 maçını kazanarak 6'ncı sıraya yükselme şansı bulunan Sarı Kanarya, UEFA üst kuruluna sevk edilen Trabzonspor’un olası bir Avrupa’dan men cezasında Bordo-Mavililerin yerine Avrupa'ya gidebilir.

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe’ye önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’ne gitme şansı doğdu. Sarı-Lacivertliler, bugün oynayacakları BB Erzurumspor maçını kazanmaları halinde Konyaspor ve Alanyaspor'la aynı puana yükselecek.

İKİLİ AVERAJDA FENERBAHÇE ÜSTÜN

Üçlü averajda Konya'nın +3, Fenerbahçe'nin +2, Alanyaspor'un ise -5 averajı bulunuyor. İkili averajda ise Fenerbahçe iki ekibe de üstünlük sağlıyor.

Fenerbahçe'nin son iki maçını kazanması ve Alanyaspor ya da Konyaspor'dan birinin puan kaybetmesi halinde Sarı-Lacivertliler ligi 6. sırada bitirecek.

SON MAÇ ANTALYASPOR İLE

Fenerbahçe son maçını 6. Sıradaki Antalyaspor ile oynayacak. Konyaspor kendi evinde Akhisarspor'u ağırlarken, Alanyaspor ise ikinci sırada bulunan Başakşehir'e konuk olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN