Fenerbahçe Divan Kurulu'nda tarihi an!

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda tarihi an!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve başkan adayı Ali Koç, Vefa Küçük'ün davetiyle kürsüye geldi. İkili kürsüde tokalaştı ve birbirlerine sarıldı. Aziz Yıldırım, yaptığı kısa konuşmada Fenerbahçe başkanlığı gibi bir derdi olmadığını da vurguladı.

Fenerbahçe'de bugün başlayan divan kurulu toplantısına Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un birbiriyle tokalaşıp sarılması damga vurdu.

KÜRSÜDE BİRBİRLERİNE SARILDILAR

Fenerbahçe mevcut başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım ile başkan adayı Ali Koç, Vefa Küçük'ün çağrısı üzerine kürsüye gelerek birbirlerine sarıldı.

18-04/28/5ae4364867b0a9216063ac88.jpg

Aziz Yıldırım, "Aslında bugün bizim seçimimiz yok, seçimi olan Vefa Bey. Diğer Divan Başkanı adayı da buraya gelsin, sizi görüştürelim" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

"Ali Bey benimle 6 yıl çalışmıştır. Benim tek bir isteğim var, Yargıtay kararıyla beraat etmektir. 20 yıllık yapmış olduğum Fenerbahçe Başkanlığı, benim için onur ve şereftir. Başkanlıkla ilgili koltuktan gitmemek gibi bir derdim de yok. Fenerbahçe'yi halka açık, koltuk derdim olsa 1 milyon üye projesini hayata geçirmezdim. Tekrar söylüyorum, Aziz Yıldırım, Yargıtay kararıyla beraber beraati alacak. Bu kararla birlikte benimle birlikte yönetimde olan yöneticiler de Fenerbahçe de beraat edecek."

Ali Koç da Aziz Yıldırım'dan sonra kürsüye gelerek şunları söyledi:

"Başkanımzıdan sonra konuşmak olmaz, seçimimiz Fenerbahçe'ye hayırlı olsun"

MOSTUROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Beşiktaş ile oynanan ve yaşanan olaylardan sonra tatil edilen karşılaşma ile ilgili konuşan Mosturoğlu, ''Maç 0-0 devam ederken müsabaka, hakem tarafından tatil edilmiştir. Maç esnasında özellikle korner köşelerinde yapılanların kumpas olduğunu açıklamıştık ve Cumhurbaşkanı da aynı şeyleri ifade etti. Bu organize eylemler sonrasında gerek bu olaylardan olumsuz etkilenerek, tecrübesiz hakem olarak hareket ederek Beşiktaşlıları cesaretlendirmiştir. Bazı Beşiktaşlıların da provokasyonu sonucunda sahayı terk etmişler ve bu müsabakaya aykırı durumu hakem tatil etmiştir. Anadolu Savcılığından soruşturma başlatılması ve bizlerle bu durum paylaşıldığında bilgilendireceğiz. Müsabakanın tatil kararı sonrası tıpkı 3 Temmuz'da olduğu gibi kulübümüzün, taraftarımızın ve teknik direktörün yargısız infazı yapıldı ve UEFA'nın çıkarılmasına şahit olduk. Camiamız 3 Temmuz sonrası çelik gibi güçlüdür.

Söz konusu sürecin sona erdiğini düşünüp ihtiyatlı olmayı bırakmayalım. 24 Nisan 2018 tarihinde bir basın toplantısı yapmıştır ve bu olaylara objektif bakan tüm kesimler ikna olmuştur. 25 Nisan'da toplanan TFF ise müsabakanın 57'nci dakikasında devam edilmesine karar vermiştir. Bu karar beklentimize yakındır. Biz sahada kazanılan sonuçlara saygılı olduk. Yaşanan bu olay karşısında divan üyelerimize ve taraftarlara teşekkür ediyorum'' dedi.

FENERAHÇE'NİN BORCU AÇIKLANDI

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Rahmi Kandak, Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu Seçimli Olağan Toplantısı'nda Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin denetim kurulu raporunu okudu. Derneğin toplam borcunun 295 milyon 917 bin 435 lira olduğunu dile getiren Kandak, mevcut ve alacaklarının 43 milyon 345 bin 857 lira, net borcun ise 252 milyon 571 bin 578 lira olduğunu açıkladı. 

Kandak, gelirler toplamının 66 milyon 27 bin 80 lira, giderlerin ise 129 milyon 126 bin 300 lira olduğunu kaydetti. Rahmi Kandak gider fazlasının ise 63 milyon 99 bin 220 lira olduğunu belirtti.

YENİDEN VEFA KÜÇÜK

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında başkanlığa yeniden Vefa Küçük seçildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan seçimde kullanılan 296 oyun 283'ünü alan Vefa Küçük, 3 yıl daha başkanlık görevini üstlenecek. Diğer aday Ufuk Aydın ise 13 oy aldı.

Seçimin ardından konuşan Vefa Küçük, yüksek divan kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Mutluyum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önemli olan Fenerbahçe'nin kazanmasıydı. Bu demokratik yarışı bitirdik. Hepinizden Allah razı olsun. Kazanan Vefa Küçük değil, Fenerbahçe'dir." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN