Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Derrick Williams ile anlaştı mı?

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Derrick Williams ile anlaştı mı?

Fenerbahçe Beko transfer haberleriyle gündemde... Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Derrick Williams anlaştı ve 1 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan kulüp Leo Westermann ile anlaştıklarını da duyurdu. İşte Fenerbahçe Beko transferleri ve konu ile ilgili tüm detaylar...

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı (Fenerbahçe Beko) Derrick Williams ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'nin bu hamlesi NBA'e giden Nicolo Melli'nin yerini doldurmak içindi...

DERRICK WILLIAMS BAŞARILARI

Bayern Münih forması giyen ve 2011-2012 sezonunda NBA’de yılın çaylak takımında da yer alan Derrick Williams, EuroLeague’de Bayern Münih formasıyla 29 maça çıktı.

Fenerbahçe Beko’nun (Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı) lider tamamladığı normal sezonda, playoffun bir galibiyet uzağında kalan Almanya ekibinde 13,4 sayı ve 4,2 ribaund ortalamaları ile oynayan Williams, performansı ile gözleri üzerine çekmişti.

19-07/14/derick-williams.jpg

LEO WESTERMANN TRANSFERİ

Öte yandan Fenerbahçe Beko, Leo Westermann'ı da kadrosuna kattığını açıkladı. 

Kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon kadro yapılanması çalışmaları kapsamında, Fransız oyun kurucu Leo Westermann ile iki yıllığına anlaştı. 24 Temmuz 1992 tarihinde Haguenau’da dünyaya gelen 1.98 boyundaki başarılı oyun kurucu Leo Westermann, 2020-2021 sezonunun sonuna dek Fenerbahçe Beko forması giyecektir. Bu anlaşmanın kulübümüze ve Leo Westermann’a hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz."

19-07/14/leo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN