Fenerbahçe'de yaprak dökümü! İspanya basını duyurdu: 31 milyon euroluk yıldız sezon sonu gidiyor. İsmail Kartal onayı verdi

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! İspanya basını duyurdu: 31 milyon euroluk yıldız sezon sonu gidiyor. İsmail Kartal onayı verdi

Fenerbahçe bugün şampiyonluk yarışında çok önemli bir maça çıkacak. Süper Lig'de Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertlilerde hedef tam 3 puan. Maçı kazanıp puan farkını azaltmak isteyen Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı. İspanya basını son dakika olarak duyurdu. 31 milyon euroluk yıldız sezon sonu gidiyor. Teknik direktör İsmail Kartal onayı verdi. İşte sürpriz ayrılığın perde arkası...

Bu sezona büyük umutlarla başlayan arkasından alınan peş peşe puan kayıpları sonrası büyük hüsrana uğrayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Gelecek sezonun kadro planlamasına başlayan sarı-lacivertlilerde takımdan gönderilecekler belli oldu. İspanya basını son dakika olarak duyurdu. Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 31 milyon euroluk yıldız sezon sonu gidiyor.

12 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü krizi devam ediyor. Devre arasından Atletico Madrid'ten kiralık olarak kadroya dahil edilen Söyüncü'nün önümüzdeki sezon olup olmayacağı merak konusu oldu. İspanyol kulübünün, Fenerbahçe'den 12 milyon Euro bonservis istediği öne sürüldü.

yeni-proje-2024-05-05t113252-487.jpg

İSMAİL KARTAL ONAYLADI: YILDIZ OYUNCU SEZON SONU GİDİYOR

Akşamda yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin rakamı fazla bulduğu öğrenildi. Sarı-lacivertliler gelecek sezon için yıldız oyuncuyu tekrardan kiralayabilir. Öte yandan Atletico Madrid'in, bu sezon Fenerbahçe'de ligin ikinci yarısından itibaren 8'i ilk 12 olmak üzere 11 maçta 783 dakika forma bulabilen Çağlar Söyüncü'yü Avrupa Şampiyonası'ndaki durumuna göre kadrosunda değerlendirilebileceği belirtildi.

yeni-proje-2024-05-05t113240-621.jpg

Çağlar Söyüncü için şimdiye kadar 31 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. 2018 yılında Frebiurg'dan Leicester City'ye 21.1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan 27 yaşındaki stoper, 2023 yılında ise Leicester City'den Atletico Madrid'e bedelsiz olarak transfer oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN