Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı akşam antrenmanıyla sürdürdü. Bugün kampa katılan Hasan Ali Kaldırım da idmanda yer aldı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp çalışmalarına devam eden sarı-lacivertli ekip, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına açık bir idman yaptı.

Yoğun sis altındaki antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından top sürme, top çalma, pres ve kısa alanda paslaşma çalışmaları gerçekleştirdi.

Bugün kampa katılan Hasan Ali Kaldırım da idmanda yer aldı. Altay Bayındır ise kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.

Yarın sabah Topuk Yaylası'ndaki son idmanına çıkacak Fenerbahçe, Boluspor ile karşılaşacağı hazırlık maçının ardından ilk etap çalışmalarını tamamlayacak.

DÜZCE/AA/DHA




















İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN