Fenerbahçe'nin bütün yıldızlarına ateş püskürdü: Hepinizi toplasak bir Abdülkerim Bardakcı etmezsiniz

Fenerbahçe'nin bütün yıldızlarına ateş püskürdü: Hepinizi toplasak bir Abdülkerim Bardakcı etmezsiniz

Süper Lig'in 34. haftasını değerlendiren ve Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında aldığı galibiyeti Batshuayi'ye yazan Şansal Büyüka, Sarı Lacivertli takımın duran toptan sadece 1 gol attığını söyleyerek 'Fenerbahçe'nin bütün yıldızlarını toplayın bir Abdülkerim Bardakcı etmez' ifadelerini kullandı.

343 Digital kanalında Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendiren ve Erden Timur hakkında çok önemli istihbaratlar paylaşan Şansal Büyüka Sarı Lacivertli takımın duran toplardaki yetersizliğine parantez açarak 'Szymanski 88 korner kullanmış atılan gol sayısı 1. Fenerbahçe'nin bütün yıldızlarını toplayın hiçbiri bir Abdülkerim Bardakcı etmez' sözleri oldukça dikkat çekti. İşte Büyüka'nın o ifadeleri...

DERBİ BATSHUAYİ SAYESİNDE KAZANILDI

Fenerbahçe'nin Beşiktaş galibiyetinin ilk önemli detayı Dzeko'nun yerine Batshuayi'nin oynaması. İlk golü hatırlayın; eğer o pozisyonda Dzeko olsaydı ağır kalır ve golün olma ihtimali çok zayıf olurdu. İkinci gole bakın Batshuayi 2-3 stoperin arasından çıktı, boğuştu ve o pası vermeyi başardı, yine aynı pozisyonda Dzeko olsaydı o top kaybedilirdi. Ama ne olursa olsun Fenerbahçe'nin fizik gücü eskisi gibi değil. Ligin başındaki güç sezonunun bütününe yayılamadı.

CRESPO'YU NEDEN GÖNDERDİNİZ?

Şimdi İsmail Yüksek sakatlandı, Krunic onun yerini dolduramaz. Fenerbahçe ana transferi çok iyi yaptı ama ara transferi yapamadı. Crespo'yu gönderiyorsunuz hiç düşünmediğiniz Ryan Kent'i kadroda tutuyorsunuz. 6 stoperiniz var yan yana oynayan futbolcu sayısı oldukça az. Szymanski lige nasıl başladı, şu anda ne halde, bunları meziyete çevirecek bir hoca lazımdı İsmail Kartal bunları beceremedi.

fenerbahce.jpg

Szymanski 88 korner kullanmış Fenerbahçe sadece 1 kafa golü var Abdülkerim Bardakcı'nın tek başına koskoca Fenerbahçe'den daha fazla golü var duran toplarda.

GALATASARAY FORM TUTTU

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın oynadığı futbol arasında dağlar kadar fark var demiştim. Galatasaray'da yıldızlar henüz istenilen seviyede değildi ve Galatasaray maçları 1-0, 2-1 bitirerek şampiyonluk yarışında kaldı. Ligin ikinci yarısında yıldızlar bir anda uçuşa geçti. Hemen hemen bütün futbolcular formuna kavuştu. Galatasaray bir sallanıyor bu sefer de Muslera devreye giriyor, Muslera Adana Demirspor maçında 8 net pozisyonu çıkardı.

muslera.jpg

Yüzüne bakılmayan Zaha 10 gol atmış, şimdi Ziyech çıktı, Kerem Demirbay çıktı, Mertens'i görüyorsunuz Galatasaray'ın futbol aklı. Galatasaraylı yıldızlar tavan yaparken Fenerbahçe'de bir tek İrfan Can Kahveci'nin formu yüksek.

ERDEN TİMUR OLMAYACAK

Galatasaray'da Erden Timur transferde çok önemli işler yaptı. Sezon boyunca futbolcular abi-kardeş ilişkilerini iyi kurdu. Galatasaray'ın başarılarında Erden Timur'un büyük katkısı var. Benim aldığım duyumlara göre Erden Timur'un camia içerisinde bazı insanlara kırgınlıklarının olduğunu biliyorum. Kendi özel işleri sebebiyle yönetime girmek istemediğini söylemiş. Eğer Timur Haziran ayına kadar Dursun Özbek'in yönetimine girmezse Galatasaray için büyük kayıp olur.

erden.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN