Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi canlı yayında Ali Koç'u hedef aldı! 'Yenileceğini bildiği için Süper Kupa'ya çıkmadı...'

Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi canlı yayında Ali Koç'u hedef aldı! 'Yenileceğini bildiği için Süper Kupa'ya çıkmadı...'

Süper Lig'deki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi canlı yayında başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

Süper Lig'in 35. haftasının kapanış karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekipte tecrübeli teknik adam İsmail Kartal ile başkan Ali Koç eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu akşam Konyaspor deplasmanından beraberlikle ayrılarak Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü.

Kanarya, bu sonuçla şampiyonluk şansını mucizelere bırakırken sarı-lacivertli ekibin unutulmaz ismi Serhat Akın, Şanlıurfa'da oynanan ve Galatasaray'ın zaferiyle sonuçlanan Süper Kupa karşılaşması hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

'YENİLECEĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN MAÇA ÇIKMADI'

Sosyal medya platformu Youtube'da yayın yapan Sports Digitale adlı kanalda yorumculuk yapan Akın, başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklenerek Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan korktuğu için maça çıkmadığını öne sürdü. Akın açıklamasında "Ben dün gece uyuyamadım. Ya bu hoca futbolculara, “Galatasaray maçını seyretmeyin, moraliniz bozulmasın” diyor. Siz ne anlatıyorsunuz? Süper Kupa’ya da yenileceğini bildiği için çıkmadı. Korktular ya o maçtan…" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN