Fenerbahçe'ye 19'luk genç yıldız! Ali Koç sezon bitmeden transfer harekatına çıktı

Fenerbahçe'ye 19'luk genç yıldız! Ali Koç sezon bitmeden transfer harekatına çıktı

Transfer sezonu öncesinde sarı lacivertli takımdan ilk hamle geldi. Fenerbahçe, 19 yaşındaki genç yıldıza ilgisini gösterdi. Ali Koç sezon bitmeden transfer çalışmalarını başlattı. İşte Fenerbahçe'nin radarına takılan o isim...

BURAK ÖZTOPRAK

Şampiyonluk yarışında zorlu döneme giren Fenerbahçe, yönünü transfer sezonuna çevirdi. Ali Koç sezon bitmeden transfer tahtası için hazırlıkları başlattı. Genç yeteneklere ilgi gösteren sarı lacivertli ekip 19 yaşındaki genç yıldıza odaklandı. İşte transfer detayları...

TRANSFER TEMASLARI BAŞLADI

Fenerbahçe, genç yetenekleri kadrosuna katmak adına dikkat çekici bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Sports Digitale programında Yağız Sabuncuoğlu'nun bildirdiğine göre, sarı-lacivertliler, 19 yaşındaki Türk asıllı Belçikalı futbolcu Cihan Çanak'ın transferi için Standard Liège kulübüyle resmi temasa geçti ve oyuncunun durumuyla ilgili bilgi talep etti.

cihan-canak1.jpg

BÜYÜK KULÜPLERİN RADARINA GİRDİ

Cihan Çanak, Pro League ekibi Standard Liège'de on numara ve sol kanat mevkilerinde forma giyiyor. Yetenekli futbolcu, genç yaşına rağmen hızı, top tekniği ve oyun görüşüyle dikkat çekiyor. Hem kanatta hem de merkezde çok yönlü olarak oynayabilen Çanak, kulübünde istikrarlı performans sergileyerek büyük kulüplerin radarına girmeyi başardı.

Fenerbahçe'nin kadro derinliğini ve kalitesini artırmak adına yaptığı bu atılım, genç oyuncuya yatırım yapma stratejilerinin bir parçası olarak görülüyor. Sarı-lacivertli ekip, Cihan Çanak transferini gerçekleştirerek, uzun vadede takımın hücum gücüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN