Fenerbahçe'yi Tadic'le Dzeko'ya emanet edin İsmail Kartal'ın görevine son verin çağrısı!

Fenerbahçe'yi Tadic'le Dzeko'ya emanet edin İsmail Kartal'ın görevine son verin çağrısı!

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Sivas deplasmanında hayati derecede önemli olan 2 puan bıraktı. 90 dakikanın ardından İsmail Kartal istifaya davet edilirken, 'takımı Tadic'le Bonucci yapsın' söylentileri oldukça dikkat çekti.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2-2 biten Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra TV8,5 kanalında çok önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Dilmen'in gündeme damga vuran o sözleri...

Tabii ki Süper Lig'in bitmesine 5 hafta var ama avantaj Galatasaray'ın eline geçmiş durumda. İsmail Kartal için şu anda sosyal medya yıkılıyordur.

KİNG'İN OYUNA GİRMESİ MANTIKSIZDI

Bu ilk 11 Fenerbahçe'nin ideal 11'i olarak görülüyor ancak sahada oynanan hiçbir oyun göremedik. İsmail Kartal, King-İrfan değişikliği yaparken İrfan'ın gol atması sayesinde iptal oldu. 6-7 kişi kapanan takıma karşı sadece savunma arkasına sarkan oyuncunun oyuna girmesi zaten mantıksızdı.

FERDİ KADIOĞLU GİTTİ BİLE

2 ay önce Ali Koç, 'Ferdi herhalde gidici demişti.' bence Ferdi o zaman gitti çünkü her geçen gün biraz daha geriye gitmeye başladı. Ferdi'nin performansı geriledikçe Tadic'in performansı da çok düşmeye başladı. Fenerbahçe'nin sezon başındaki bol baskılı performansıyla şimdiki performansı arasında dağlar kadar fark var.

sivasspor-2-fenerbahce-2.webp

Ali Koç, 'Biz en fazla puan toplayan takımız' diyor ama her sezon sizden daha fazla puan kazanan takım olmuş. Fenerbahçe'de bazı oyuncuların 'Kazansak da 2 puana düşmeyecek' gibi bir havası var. İsmail Kartal iyi bir teknik direktör, iyi bir kondisyoner fakat iyi bir iletişimci değil.

DJİKU KIRMIZI KART BİLE GÖREBİLİRDİ

Fenerbahçeli oyuncular mental bir kırılma yaşadı ve bunun üstesinden gelemedi. Bu tür maçlarda şutla atılan goller etkili olur set oyuncularından skoru almakta zorlanıyorsan şutla açmayı deneyeceksin. Ben penaltı pozisyonunda Djiku'nun yaptığı müdahale yüzünden çağırdığını sandım. Eğer ondan çağırsa kırmızı kart bile olabilirdi.

sivasspor-fenerbahce.webp

Hakem Livakovic'in müdahalesi için çağırdığında inanamadım çünkü böyle bir penaltı olmaz. Manaj'a müdahale geldiği anda top oyundan çıkmış ve pozisyon sona ermiş. Ben her maç böyle 10 tane pozisyon sayarım bu şekilde olan.

TAKIMI TADİC VE BONUCCİ YAPSIN!

Rıdvan Dilmen'in ardından SkySpor kanalında yaptığı açıklamalarla bir hayli dikkat çeken Batuhan Karadeniz-Erman Özgür ikilisi Fenerbahçe'nin son durumuyla ilgili 'Bundan sonra takımı Tadic ve Bonucci yapsın, artık İsmail Kartal'a gerek yok, yönetim acil olarak hocanın görevine son vermeli, zaten bu iki futbolcu takımı yapsa daha iyi olur çünkü oyuncuların İsmail Kartal'a olan inancı güveni kalmamıştır' ifadelerini kullandılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN