Fred İsmail Kartal'a ana avrat küfür etti kavgaya Tadic de girdi! Canlı yayında olay iddia

Fred İsmail Kartal'a ana avrat küfür etti kavgaya Tadic de girdi! Canlı yayında olay iddia

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılar atışları sonucunda elendi. 120 dakikanın ardından Fred'in İsmail Kartal'la kavga ettiği iddia edilirken, tartışmaya Tadic'in de katıldığı öne sürüldü.

Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen Yunan ekibine penaltı atışları sonucunda kaybeden ve yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe'de bazı yıldız futbolcuların İsmail Kartal'la ağır tartışma yaşadıkları öne sürüldü. İşte 120 dakikanın arından Kadıköy'de yaşanan gelişmeler ve BTV kanalında ortaya atılan o iddialar...

15 MAÇTIR SZYMANSKİ'YE NASIL SABREDİYORSUN?

Ümit Özat: Aylardır bu takım oyuncu gücüyle oynuyor diyorum. Oyun gücü başka oyuncu gücü başkadır. Dzeko, Fred, İrfan gibi yıldızlar çıktı Fenerbahçe'nin oyuncu gücü düştü. 15 maçtır bu Szymanski'ye nasıl sabrediyorsun İsmail Kartal! Sonra maçtan önce iki tane kaptanım var çok kaliteli tabi ben de kaliteliyim diye deli deli açıklamalar yapıyorsun. Ali Koç çok iyi bir arabayı çok kötü bir şoföre teslim etti.

glekfj6xmaa5494.jpg

FRED BEN NEDEN ÇIKTIM DEMİŞTİR

Rasim Ozan Kütahyalı: İsmail Kartal Fred'i oyundan çıkarıyor sonra ikili tartışıyor, bana göre Fred hocasına şunu diyor 'Sen hoca değilsin sen futbol adamı değilsin ben niye çıkıyorum' diyor. Fred gibi bir oyuncunuz varsa pamuklara sarmanız lazım.

İSMAİL KARTAL GÜÇLÜ OLDUĞU ZAMAN BABASINI TANIMAZ

Ümit Özat: İsmail Kartal güçlü olduğu zaman babasını tanımaz, güçsüz olduğu zaman mağduru çok iyi oynar. Geçen seneki hoca 7 milyon euro bu sezonki hoca 1 milyon euro! Fenerbahçe senede 10 tane stoper değiştiriyor. Bazen değişiklikler sahanın içinden olur kulübede olmaz. İsmail Kartal'ın saha içi esnekliği 0.

glesr-1wyaeo9us.jpg

Bu maçta takımın yıldızı Djiku ve penaltılarda Livakovic. Bu takım hücum yapıyorsa nasıl Djiku yıldız oluyor, takım öne çıkmıyor, siz Davinson Sanchez'i takip etmiyor musunuz? İzlemiyor musunuz? Adam orta sahaya kadar çıkıp rakibi sahasına sıkıştırıyor.

FRED TADİC VE İSMAİL KARTAL KAVGA ETMİŞ!

Ahmet Çakar: İlk maçta 60'da doğruyu buluyorsun maçı 3-2'ye getiriyorsun, bu hafta 60'da skandal hatalar yapıyorsun 3 yıldızı (Fred, İrfan Can, Dzeko) oyundan çıkarıyorsun. Son dakika bilgilerine göre İsmail Kartal soyunma odasında hışımla giriyor, oyuncularına sahip çıkması gereken İsmail Kartal oyuncularıyla karşı karşıya geliyor. İsmail Kartal soyunma odasına giderken bazı yabancı futbolcuların İsmail Kartal'a çok ağır tepkisi olmuş. Fred ve Tadic büyük bir tepki göstermiş, özellikle Fred ana avrat küfür etmiş İsmail Kartal'a.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN