Galatasaray'a 99 milyon euroluk orta saha! Aslan bombayı patlatıyor: 55 gol 51 asist...

Galatasaray'a 99 milyon euroluk orta saha! Aslan bombayı patlatıyor: 55 gol 51 asist...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, 99 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek bu pozisyona takviye yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, 99 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu akşam evinde Sivasspor'u konuk edecek Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Fanatik'in haberine göre; Manchester United formasını terleten Brezilyalı orta saha oyuncusu Casemiro'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 32 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, bu sezon İngiliz devinin forması altında 28 karşılaşmada 5 gol 3 asiste imza attı.İZLE: Casemiro, iki Manchester United taraftarını neredeyse boğarak öldürüyordu! | Goal.com Türkçe

32 yaşındaki orta saha oyuncusunun İngiliz deviyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Futbol hayatı boyunca 546 karşılaşmada görev alan Brezilyalı orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 55 gol 51 asiste imza attı.

32 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek 99 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN