Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 14 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Bundan sonra sahaya adım atamayacak

Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 14 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Bundan sonra sahaya adım atamayacak

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması devam etmekte. Bu sene Süper Lig'de şampiyonluğu göğüsleyerek emin adımlarla yoluna devam eden sarı-kırmızılılar, gelecek sezon Şampiyon Ligi için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Takımdan gideceklerin listesi belli olurken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Galatasaray'dan kötü haber! Teknik direktör Okan Buruk 14 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Bundan sonra sahaya adım atamayacak. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Bu sezon Süper Lig'de adeta fırtına estiren Galatasaray, şampiyonluk yolunda puansız yoluna devam ediyor. Gelecek sezon Şampiyon Ligi'nde boy göstermek isteyen sarı-kırmızılı ekipte kadro planlaması şimdiden başladı. Takımdan birçok oyuncunun gönderilmesi beklenirken yıldız oyuncudan kötü haber geldi. Teknik direktör Okan Buruk 14 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Bundan sonra sahaya adım atamayacak.

GALATASARAY'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

Akşam'da yer alan habere göre, Galatasaray büyük umutlarla transfer ettiği Wilfried Zaha için kararını verdi. Fildişi Sahilli oyuncunun gelecek sezon kadroda istenmediği öğrenildi.

yeni-proje-2024-05-08t104320-546.jpg

OKAN BURUK BİLETİNİ KESTİ! BİR DAHA SAHAYA ADIM ATAMAYACAK

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Zaha için gelecek teklifler dinlenecek. Sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcuya transfer konusunda kolaylık sağlayacak. Teknik direktör Okan Buruk'unda Zaha'yı takımda görmek istemediği belirtildi.

yeni-proje-2024-05-08t104343-107.jpg

31 yaşındaki oyuncu bu sezon 27 karşılaşmada görev aldı. Zaha bu maçlarda 9 gol, 3 asist üretti. Wilfried Zaha'nın 2026 yılına kadar sarı-kırmızılılarla sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN