Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye inanılmaz üstünlük

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye inanılmaz üstünlük

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe amansız bir şampiyonluk yarışı veriyor. Cimbom'un ise tarihi rekabette ezeli rakibine büyük bir üstünlüğü bulunuyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türk sporunun iki lokomotifi Galatasaray ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lİg'de şampiyonluğa ulaşabilmek adına müthiş bir yarış içinde. Son 6 haftaya girilirken Galatasaray, Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Cimbom, tarihi rekabette ise ezeli rakibine büyük üstünlük kurmuş durumda.

3 puanlı sistemin uygulanmaya başladığı 1987/88'den bu yana Galatasaray ile Fenerbahçe 12 sezonda kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdi. Bu süreçte Galatasaray 10 kez şampiyon oldu.

1959'dan bu yana tüm lig tarihinde ise 18 kez iki kulüp şampiyonluk yarışı verdi. Galatasaray, bu süreçte de 13 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN