Garry Rodrigues kimdir, hangi mevkide oynuyor? Garry Rodrigues Fenerbahçe’de

Garry Rodrigues kimdir, hangi mevkide oynuyor? Garry Rodrigues Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, daha önce Galatasaray forması giyen Garry Rodrigues ile anlaşmaya varınca Garry Rodrigues kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve nerelidir? sorularına da yanıt aramaya başladı. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın geçen sezon Suudi arabistan’a gönderdiği Rodrigues’i kadrosuna kattı. İşte son dakika transfer haberleri…

Spor Toto Süper Lig’de iddialı bir kadro kurmaya başlayan Fenerbahçe, daha önce görüşmelere başladığı Garry Rodrigues’i İstanbul’a getirerek, kiralık olarak kadrosuna kattı. Peki ‘’ Garry Rodrigues kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar?’’ Tüm bu detaylar sarı-lacivertli renklere gönül verenler tarafından sorgulanıyor. İşte Garry Rodrigues ile ilgili detaylar…

GARRY RODRİGUES KİMDİR?

27 Kasım 1990 doğumlu 28 yaşındaki Yeşil Burun Adalı sol kanat oyuncusu Garry Rodrigues, futbolla Spartaan alt yapısında başladı. 2004'te Feyenoord altyapısına geçen Garry, Hollanda ligi ekibinin U17 ve U19 takımlarında oynadıktan sonra Portekiz ekibi Real SCU19 takımına gönderildi. Sırasıyla, Xerxez DZB, Rostocker FC, FC Boshuizen, ADO Den Haag, Dordrecht, Levki Sofya, Elche CF, PAOK Saloniki'de oynayan Garry Rodrigues, 2017'nin Ocak ayında 5,30 milyon avro karşılığında Galatasaray'ın yolunu tuttu. Burada da başarılı bir iki sezon geçiren Garry Rodrigues, geçen sezon Suudi Arabistan ekibi Al İttihad'a 9 milyon avro karşılığında transfer oldu.

GARRY RODRİGUES FENERBAHÇE’DE

Fenerbahçe, eski Galatasaraylı futbolcu Garry Rodrigues'i kadrosuna kattı. 2 yıllığına kiralanan yıldız futbolcu için Arap kulübüne herhangi bir bedel ödenmeyecek.

Fenerbahçe, eski Galatasaraylı futbolcu Garry Rodrigues'i kadrosuna kattı. 2 yıllığına kiralanan yıldız futbolcu için Arap kulübüne herhangi bir bedel ödenmeyecek.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

"Kulübümüz, Al Ittihad takımından Garry Rodrigues'i satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiralık olarak ve bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattı.

Garry Rodrigues'in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gece 02:00'da gerçekleştirilen imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Damien Comolli hazır bulundu. Garry Rodrigues'e çubuklu formayla başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

19-07/13/garry-1562998761.jpg

FENERBAHÇE'NİN 7. TRANSFERİ

2017-2019 yılları arasında Galatasaray forması giyen Rodrigues, geçen sezonun devre arasında 9 milyon euro karşılığında Al Ittihad'e transfer olmuştu.

Garry Rodrigues, Al Ittihad forması altında çıktığı 12 resmi maçta 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Yeşil Burun Adaları asıllı futbolcu, Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi yaptığı 7. transfer oldu. Sarı lacivertliler daha önceden Murat Sağlam, Max Kruse, Allahyar Sayyadmanesh, Emre Belözoğlu, Altay Bayındır ve Vedat Muriqi'i kadrosuna katmıştı.

 DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN