Gaziantepspor kafilesi karda mahsur kaldı

Gaziantepspor kafilesi karda mahsur kaldı

Cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Gaziantepspor kafilesi, kar yağşıı nedeniyle uçak seferlerinin iptal edilmesi üzerine İstanbul'a karayoluyla gitmek üzere yola çıktı. Ancak, yoğun kar yağışı nedeniyle kafile Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda mahsur kaldı.

Beşiktaş maçı için İstanbul'a gidecek olan Gaziantepspor, uçak seferlerinin yapılamaması üzerine bu kente Adana'dan kalkacak uçakla gitmek istedi. Bunun için takım otobüsüyle yola çıkan Gaziantepspor kafilesi, kar yağışı nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda mahsur kaldı. Otobüste mahsur kalan Gaziantepspor kafilesinin, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, karla mücadele çalışmasının ardından yoluna devam edeceği bildirildi.

 GAZİANTEP/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN