İsmail Kartal ile Fenerbahçe'nin ilişkisini kesti: Fred'le kavga ettikten sonra bu iş bitti hocam

İsmail Kartal ile Fenerbahçe'nin ilişkisini kesti: Fred'le kavga ettikten sonra bu iş bitti hocam

Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra SkySpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, İsmail Kartal'ı hedef alarak 'Kız kardeşimi vereyim eniştem ol ama Fenerbahçe'ye hoca olma hocam' göndermesinde bulundu.

Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de kaybedilen 2 puanın faturası İsmail Kartal'a kesildi. Oyuncu değişiklikleri konusunda yine yetersiz görünen Kartal Sarı Lacivertli camiaya saç baş yoldururken, Erman Toroğlu'nun 'Olympiakos maçında Fred'le olan tartışmasından sonra hocanın artık takımda bir ağırlığı kalmadı' sözleri oldukça dikkat çekti. İşte Toroğlu'nun değerlendirmeleri...

FENERBAHÇE MUCİZE YARATAMAZ

Galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun, mucize olur mu? Aslında olur ama o mucizeyi yapacak bir hoca yok Fenerbahçe'de. Galatasaray'ın teknik direktörü takıma tam hakim, ama İsmail Kartal'da durum tersi, İsmail Kartal iyi oynayanı sahadan çıkarıp kötüyü alıyor. İrfan Can Kahveci oyundan çıkar mı ya? İsmail Kartal'a kız kardeşimi vereyim eniştem olsun ama Fenerbahçe'ye hoca olmasın derdim.

depophotos-18241203.jpg

Sivasspor ilk faulünü 64. dakikada yaptı. Sivas 'ben topumu oynayayım alırsam alırım alamazsam yapacak bir şey yok' mantığıyla çıktı sahaya, İsmail Kartal bu takıma karşı 2 puan kaybetti. Galatasaray oyununun bazı dakikalarında iyi şeyler yapıyor ama Fenerbahçe'de bu yok.

MANAJ'IN POZİSYONU NET PENALTI

Rej Manaj'ın pozisyonu net penaltı. Manaj Djiku'dan ilk darbeyi yiyor ve bozuluyor bana göre penaltı, VAR'daki Alman hakem kararı doğru uyguladı. İsmail Kartal Fenerbahçe'nin ağırlığını kaldıramadı, tabi Kartal'ı getiren Ali Koç ve yönetimiydi. Olympiakos maçında Fred'le tartışma olayı hocayla futbolcular arasındaki bağları kopardı. Fred ne zaman beni çıkar derse oyuncu o zaman sahadan çıkar, Fred öyle bir futbolcu.

glekfj6xmaa5494.jpg

Galatasaraylı futbolcular artık bu saatten sonra fikstüre bakmaz Adana Demirspor'muş, şuymuş, buymuş bakmaz. Türkiye'de Mertens 10 yıl daha oynar. Dzeko'yla Tadic'in yaş ortalaması 286, bu ligde bu futbolcular oynar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN