İsmail Kartal'ın generali takımdan gidiyor! Ali Koç biletini kesti. Yaptığı harekete pahalıya patladı, taraftarlar yıkılacak

İsmail Kartal'ın generali takımdan gidiyor! Ali Koç biletini kesti. Yaptığı harekete pahalıya patladı, taraftarlar yıkılacak

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Süper Lig'de Konyaspor ile 0-0 berabere kalan sarı-lacivertliler, Galatasaray ile puan farkını 6'ya kadar çıkarmış oldu. Şampiyonluk umutlarını iyice kesen Kanaryalarda ayrılık çanları çalmaya başladı. İsmail Kartal'ın generali takımdan gidiyor! Başkan Ali Koç biletini kesti. Yaptığı harekete pahalıya patladı, taraftarlar yıkılacak. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Bu sezon Süper Lig'e çok iyi başlayan ancak sonunu getiremeyen Fenerbahçe, kan kaybetmeye devam ediyor. Sivasspor maçından sonra üst üste puan kayıpları yaşayan sarı-lacivertlilerin şampiyonluk umutları adeta suya düştü. Hem Ziraat Kupası'ndan hem de UEFA Konferans Ligi'nden elenen sarı-lacivertlilerde kriz başladı. Ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın generali takımdan gidiyor! Başkan Ali Koç biletini kesti. Bundan sonra takımda yer almayacak.

İSMAİL KARTAL'IN GENERALİ TAKIMDAN GÖNDERİLİYOR

Fenerbahçe'de ayrılık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Akşam'da yer alan habere göre, sarı-lacivertli yönetim Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme uzatmama kararı aldı.

yeni-proje-2024-05-08t110042-871.jpg

ALİ KOÇ BİLETİNİ KESTİ

Son dönemde yaptığı hareketler ve takımdaki yeriyle dikkat çeken Mert Hakan Yandaş, teknik direktör İsmail Kartal'ın Konyaspor karşılaşmasında kendisine verdiği şansı iyi değerlendirememişti. Mücadeleye ilk 11'de başlayan ancak devre arasında oyundan alınan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

yeni-proje-2024-05-08t110055-794.jpg

Sarı-lacivertli kulübün, tecrübeli oyuncu Mert Hakan. Yandaş'ın kontratını uzatmayacağı öğrenildi. Bu sezon takımıyla 25 maça çıkan Mert Hakan, 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN