İtalya Serie A'da şampiyon Inter

İtalya Serie A'da şampiyon Inter

İtalya Serie A'da deplasmanda Milan'ı 2-1 mağlup eden Inter, şampiyonluğa ulaştı. Hakan Çalhanoğlu'nun takımı, 20. kez İtalya'da şampiyon oldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İtalya Serie A'nın 33. haftası dev bir derbiye ev sahipliği yaptı. Milan ile Inter, San Siro Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. İki ezeli rakibin mücadelesinde konuk ekip adeta şov yaptı.

Resim

Mücadelede Milan'ı adeta sürklase eden Inter, 18. dakikada Francesco Acerbi'nin golüyle öne geçti. İyi oyununa devam eden konuk ekip, 49. dakikada Marcus Thuram ile aradaki farkı ikiye çıkardı. Maçın skorunu ise Tomori belirledi.

Skor üstünlüğünü maçın son düdüğüne kadar devam eden Inter, Milan'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Tarihinde 20. kez mutlu sona ulaşan mavi-siyahlılar, 2020-2021 sezonun ardından bir kez daha şampiyon oldu.

Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu ise kariyerinin ilk şampiyonluk sevincini yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN