Liverpool Chelsea maçına kadın hakem | Stephanie Frappart kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır?

Liverpool Chelsea maçına kadın hakem | Stephanie Frappart kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır?

Liverpool ile Chelsea arasında İstanbul’da oynanacak UEFA Süper Kupa final maçını kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek. Peki Stephanie Frappart kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte gelişmeler…

Bir tarafta Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool, diğer yanda UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea… İki İngiliz devi, İstanbul Vodafone Park’ta Süper Kupa için yarışacak, mücadele ise kadın hakem Stephanie Frappart tarafından yönetilecek. Peki Stephanie Frappart kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Tüm bu detaylar karar.com’da…

STEPHANİE FRAPPART KİMDİR?

UEFA’nın görev verdiği kadın hakemler içerisinde bulunan Stephanie Frappart, bu defa İstanbul’da oynanacak Süper Kupa mücadelesini yönetecek. Kariyerinde 143 müsabaka bulunan Frappart, 35 yaşında ve Fransa kökenli. 77 defa ile en fazla Ligue 2 karşılaşması yöneten başarılı isim, bugüne dek 362 defa sarı kartına başvurdu. 143 müsabakada 10 kez çift sarı karttan 11 defa da direkt olarak kırmızı kart gösteren Stephanie Frappart, 26 kez de penaltı noktasına gitti. 2011’den beri önemli organizasyonlarda görev alan Frappart, devamlı antrenman yaparak maçlara hazırlanıyor. Daha evvel Kadınlar Dünya Kupası finalini ve Fransa Birinci Ligi'nde bazı maçları yöneten Stephanie Frappart, UEFA'nın kendisini Süper Kupa finalinde görevlendirdiğinde ‘hayatının değiştiğini’ söyledi.

19-08/14/stephanie-frappart.jpg

İSTANBUL’DAKİ SÜPER KUPA FİNALİNDE DÜDÜK ÇALACAK

Liverpool ile Chelsea arasında İstanbul Vodafone Park’ta oynanacak UEFA Süper Kupa finalini Stephanie Frappart yönetecek. 22:00’de başlayacak mücadele, beIN Sport Haber kanalından yayınlanacak.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN