Real Madrid'in golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan transfer bombasını patlatıyor: 161 gol 40 asist...

Real Madrid'in golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan transfer bombasını patlatıyor: 161 gol 40 asist...

Yeni sezonun planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, gözünü İspanya'ya dikti. Aslan, İspanyol dünya devi Real Madrid'in süper yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Son yıllarda yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran sarı-kırmızılı ekip, bu kez gözünü Real Madrid'in golcüsüne dikti.

Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü İspanya'ya dikti. Aslan, İspanyol devi Real Madrid'in süper yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atmayı planlayan Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid formasını terleten İspanyol golcü Joselu'yu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Aslan, kiralık olarak Real Madrid formasını terleten bonservisi ise Espanyol'da olan 34 yaşındaki yıldız golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Joselu - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Sarı-kırmızılı ekibin Espanyol ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği öne sürülürken yıldız golcünün transferinde satın alma opsiyonuna sahip olan Real Madrid'in kararının beklendiği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız golcü, bu sezon görev aldığı 43 karşılaşmada 13 gol 3 asiste imza attı.

Yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca ise 511 karşılaşmada görev alırken 161 gol 40 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN