Semih Kılıçsoy Beşiktaş'a veda ediyor! Dünya devine imza atacak: Tarihe geçecek bonservis bedeli...

Semih Kılıçsoy Beşiktaş'a veda ediyor! Dünya devine imza atacak: Tarihe geçecek bonservis bedeli...

Teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Türk futbol tarihine geçecek bonservis bedeliyle takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy sezon sonunda yuvadan uçacak. Genç yıldızın yeni durağı ise şimdiden belli oldu. Kartal'ın genç golcüsü, tarihe geçecek bonservis bedeli karşılığında takıma veda edecek.

Cuma akşamı evinde ağırladığı Rizespor'u mağlup ederek üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekibin genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a dev bir talip çıktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Pep Guardiola yönetimindeki İngiliz devi Manchester City, siyah-beyazlı ekibin yıldız golcüsü için 30 milyon euroyu gözden çıkarttı. Siyah-beyazlı ekibin İngiliz ekibinin bu teklifini kabul etmeye hazır olduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 18 yaşındaki genç yıldız, bu sezon Beşiktaş forması altında 35 karşılaşmada görev alırken 11 gol 2 asiste imza attı. Milli yıldız söz konusu bedel karşılığında takımdan ayrılması halinde yurtdışına en yüksek bedelle transfer olan Türk futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçecek.Semih Kılıçsoy yıldız gibi parlıyor - Son Dakika Haberleri

Sezonun sona ermesiyle birlikte bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN