Tiemoue Bakayoko kimdir? Galatasaray ile masada

Tiemoue Bakayoko kimdir? Galatasaray ile masada

Hazırlık maçlarında yalnızca 185 dakika forma giyen Bakayoko’nun Galatasaray’a transfer olabileceği iddia edilirken, bu gelişmenin ardından, ‘Tiemoue Bakayoko kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?’ gibi detaylar da merak edilir oldu. Tüm bu aradıklarınız ise karar.com’da…

Galatasaray, Chelsea'nin Fransız ön liberosu Tiemoue Bakayoko transferi için harekete geçince, ‘Tiemoue Bakayoko kimdir, bonservisi ne kadar, kaç yaşındadır?’ soruları da sarı-kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte detaylar…

AYRILIK KAÇINILMAZ

İngiltere’deki gazeteler, Bakayoko'nun Chelsea'nin oynadığı hazırlık maçlarında yalnızca 185 dakika forma giydiğini ve ayrılığın da kaçınılmaz olduğunu ileri sürdü. Galatasaray’ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Bakayoko için İngiliz medyası, "G.Saray, oyuncunun maaşı için Chelsea'den anlayış bekliyor" ifadelerine yer verdi.

‘COME TO GALATASARAY’ TWEETİNİ BEĞENDİ

Sarı-kırmızılıların transfer listesinde bulunan Fransız yıldız Bakayoko, bir taraftarın kendisine gönderdiği ‘Come to Galatasaray’ tweetini beğendi. Galatasaraylı taraftarlar, Fransız ismin tepkisinin ardından adeta kendinden geçti.

19-08/06/tiemoue-bakayoko-1565075207.jpg

SÖZLEŞMESİ 2022’DE BİTECEK

Tiemoue Bakayoko'nun Chelsea ile olan sözleşmesi 2022 yılında son buluyor. 24 yaşındaki yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı formasını 1 kez giydi... Bakayoko'nun Fildişi Sahili pasaportu da bulunuyor.

TİEMOUE BAKAYOKO KİMDİR?

17 Ağustos 1994 Fransa Paris doğumlu olan Tiemoue Bakayoko, futbola bu ülkenin Rennes takımınıın U19 kategorisinde top koştururken aynı takımın B klasmanında 2012'de maçlara çıktı. 2013'te de A takıma yükselen Tiemoue Bakayoko, 2014 yılında 8 milyon avro karşılığında Monaco'nun yolunu tuttu. Burada da başarılı bir 3 sezon geçiren Fransız yıldız, ardından Premier Lig devi Chelsea'ye 40 milyon avro gibi rekor bir bonservis bedeliyle transfer oldu. 1 sezon oynadıktan sonra son 2 sezonu Milan'da kiralık olarak geçiren 1,89'luk yuldız, Serie A'da çıktığı 31 maçın ardından 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN