Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Yollar ayrılıyor: Fırtına'nın yeni hocası şimdiden belli oldu...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Yollar ayrılıyor: Fırtına'nın yeni hocası şimdiden belli oldu...

Cuma akşamı evinde ağırladığı Sivasspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Fırtına'nın yeni hocası ise şimdiden belli oldu.

Trendyol Süper Lig'deki son 5 maçında 3 yenilgi alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Abdullah Avcı yönetiminde beklentilerin altında kalan Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik adam ile sezon sonunda yolları ayıracağı öne sürülürken bordo-mavili takımın yeni patronu da büyük oranda belli oldu.

Sezona Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica yönetiminde başlayan Trabzonspor, alınan başarısız sonuçların arından Hırvat teknik adam ile yollarını ayırarak geçen sezon takımın başında yer alan Abdullah Avcı ile anlaşmaya varmıştı. Avcı yönetiminde beklentilerin altında kalan bordo-mavili ekip, tecrübeli teknik adam ile bir kez daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 24 Süper Lig maçından 12 galibiyet, 8 yenilgi ve 4 beraberlik alarak 40 puan toplayan ve 1,67 puan ortalaması yakalayan bordo-mavili takım, 60 yaşındaki teknik adam ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Gazeteci Levent Ümit Erol'un aktardığına göre; Yeni sezonda şampiyonluk yarışı vermeyi hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunda Abdullah Avcı ile yollarını ayıracak.

'TRABZONSPOR'DA HOCA DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR'

Bordo-mavili takımdaki gelişmeleri değerlendiren Erol, Trabzonspor'un sezon sonunda Avcı ile yollarını ayıracağını ve Alanyaspor'u çalıştıran Fatih Tekke ile anlaşma imzalayacağını öne sürdü. Erol açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Trabzonspor'da hoca değişikliği olabilir. Hak eden gelebilir. Fatih Tekke gelebilir.. Fatih Tekke, Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yaptıklarının daha fazlasını yapar..

Abdullah Avcı, Alanyaspor'a gitsin orada görelim. Fatih Tekke, bu harcanan paralara Trabzonspor'a gelsin bir öyle görelim. Abdullah Avcı bir Rizespor'a gitsin öyle görelim bir. Bakalım lig dördüncüsü, lig beşincisi yapabiliyor mu?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN