Trabzonspor'dan tarihi transfer hamlesi! 12 yıl sonra ilk kez...

Trabzonspor'dan tarihi transfer hamlesi! 12 yıl sonra ilk kez...

Dün akşam deplasmanda konuk olduğu Samsunspor'a 3-1 mağlup olarak 19 yıl aradan sonra deplasmanda rakibine mağlup olan Trabzonspor, transferde 12 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında dün akşam deplasmanda konuk olduğu Samsunspor'a 3-1 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, transfer operasyonunda kolları sıvadı. Bordo-mavili ekip, transferde 12 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, transfer operasyonuna başladı. Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan bordo-mavili ekip, gözünü Fransa'ya dikti.

Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekibi Clermont Foot formasını terleten Avusturyalı orta saha oyuncusu Muhammed Cham'i kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.

12 YIL SONRA İLK KEZ

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 23 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusunun Trabzonspor'un teklifine 'evet' dediği, Avusturyalı oyuncunun Trabzonspor ile Fransız ekibinin anlaşmaya varmasını beklediği ileri sürüldü.

Bu sezon 34 karşılaşmada görev alan Avusturyalı orta saha oyuncusu takımına 8 gol 4 asistlik katkı sundu. Karadeniz ekibi, Avusturyalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katması halinde 12 yıl aradan sonra ilk kez bir Avusturyalı oyuncu transfer etmiş olacak.

Muhammed Cham transferinde yeni gelişme - Trabzonspor'a olumlu dönüş | Transfermarkt

Bordo-mavili ekip, son olarak 2012-2013 sezonunda Avusturyalı golcü oyuncu Marc Janko'yu kadrosuna katmıştı. Bordo-mavili ekibin transfer listesinde yer alan Avusturyalı orta saha oyuncusu futbol kariyeri boyunca 212 karşılaşmada görev alırken 41 gol 34 asiste imza attı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Avusturya formasını ise 3 karşılaşmada terletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN