Türk Tenisçi Wimbledon'da finale yükselerek tarih yazdı

Türk Tenisçi Wimbledon'da finale yükselerek tarih yazdı

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda gençler çift erkeklerde mücadele eden Türk tenisçi Yankı Erel ile Finlandiyalı partneri Virtanen, James Story ile Harry Wendelken ikilisini 2-0 yenerek  finale yükseldi. Türk tenisçi Yankı Erel, partneriyle birlikte gösterdiği bu başarı ile Türkiye tarihinde ilk defa gençlerde finale kalma başarısı göstererek tarih yazdı. 

Sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon'da gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden tek Türk milli tenisçi Yankı Erel ile Finlandiyalı partneri Otto Virtanen, finale yükseldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvanın 12'nci gününde gençler çift erkeklerde yarı final maçına çıkan milli sporcu Yankı Erel ve Finlandiyalı partneri Otto Virtanen,  Birleşik Krallık'tan James Story ile Harry Wendelken ile karşılaştı.

Toplam 1 saat 25 dakika süren mücadelenin ardından Yankı Erel-Otto Virtanen ikilisi, rakiplerini 7-6 ve 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek adlarını  finale yazdırdı. 

Yankı Erel ile Otto Virtanen, yarın finalde, Nicolas Mejia ile Onfrej Styler çifti ile karşılaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN