Ümit Özat ve Jurgen Klopp'un oruç yorumları sosyal medyanın gündeminde

Ümit Özat ve Jurgen Klopp'un oruç yorumları sosyal medyanın gündeminde

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un oruç ile ilgili sözleri büyük beğeni toplarken, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın sözleri tepki çekti.

Ramazan ayında futbolcuların oruç tutması bazı takımlarda sorun olurken bazılarında ise teknik ekibin hoşgörüsünden dolayı sorun olmuyor. 

Salah ve Mane gibi Müslüman oyuncuların bulunduğu Liverpool'un başındaki Jurgen Klopp, futbolcuların oruç tutmasına ilişkin yaptığı açıklama şle örnek olurken Adana Demirspor'u çalıştıran Ümit Özat'ın oruç çıkışı tepki çekti. 

FUTBOLDAN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR

Klopp basın toplantısında kendisine sorulan soruyu "Futbolcularımın oruç tutmasıyla ilgili problemim yok. Onlar her durumda harikalar. Bazen namaz kıldıkları için geç geliyorlar ama herkesin dinine saygılıyım. Hayatta futboldan daha önemli şeyler var" sözleri ile cevapladı. Jurgern'in bu sözleri özellikle Müslümanlar tarafından çok olumlu karşılandı. 

ORUCUN TELAFİSİ VAR, MAÇIN YOK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise oruçla ilgili şu sözleri söyledi: Pote'ye bugün oruç tutma dedik ama tersi oldu, durum ortada. Orucun telafisi var, maçın telafisi yok. Bizler de Müslümanız elhamdülillah ama hiçbir şey ekmek yediğin yerden önemli değil. Bir gün tutma arkadaş zor bir şey değil. Bir şehrin kaderiyle oynanmasına müsaade etmem. 

Özat'ın bu sözleri ise sosyal medyada ciddi tepkiler aldı. 

19-06/02/fdgdf.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN