Zanka kimdir kaç yaşındadır? Zanka Fenerbahçe için İstanbul Havalimanına indi

Zanka kimdir kaç yaşındadır? Zanka Fenerbahçe için İstanbul Havalimanına indi

Fenerbahçe için gece yarısı İstanbul’a gelen ‘Zanka kimdir, kaç yaşında ve bonservisi ne kadar?’ gibi konular merak ediliyor. Sarı-lacivertliler, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Danimarkalı yıldız İstanbul’da. Peki Zanka hangi mevkide oynuyor? İşte aradıklarınız…

Gelen son dakika haberine göre defans hattındaki problemi çözmek adına arayış içerisinde olan Fenerbahçe, Zanka’yı İstanbul’a getirtti. Yıldız futbolcuyu havalimanında Damien Comolli ile Selahattin Baki karşıladı. Peki Fenerbahçe’nin yeni transferi Zanka kimdir, hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşında? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

ZANKA KİMDİR?

Danimarka'nın Kopenhagen kentinde doğan 1,89'luk stoper, futbola ülkesinin B.93 takımında başlarken, 2007 yılında bu takımın A klasmanında maçlara çıktı. Yine 2007 yılında 500 bin avro karşılığında FC Kopenhag'a transfer olan Zanka, 5 yıl görev yaptığı takımından bedelsiz olarak Hollanda Ligi ekiplerinden PSC Eindhoven'a transfer oldu. 2 sezon oynadıktan sonra 2014'te Kopenhag'a 700 bin avro karşılığında geri dönen Zanka, başarılı bir 3 sezonun ardından 2,7 milyon avro bedelle Championship ekiplerinden Huddersfield'in yolunu tuttu. Zanka'nın sözleşmesi 30 Haziran 2020 yılında tamamlanıyor.

19-08/08/zanka_2784.jpg

ZANKA FENERBAHÇE İÇİN İSTANBUL’DA

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Zanka İstanbul'a geldi. Sağlık kontrolünden geçecek olan Danimarkalı stoper, daha sonra resmi sözleşmeye imza atacak. Tecrübeli futbolcu, Damien Comolli ile Selahattin Baki tarafından karşılanırken, Fenerbahçe'nin bu transfer için Huddersfield ile 2 milyon avro ödeyeceği belirtiliyor. Geçen sezon Huddersfield formasıyla 38 lig maçının 24'ünde ter döken Zanka, 3 gol, 1 asistle takımına katkı sağladı. Zanka, kariyerinde Kopenhag ve PSV Eindhoven formaları da giydi. 2017 yazında 2.7 milyon euro bonservis bedeliyle şimdiki kulübü Huddersfield'a transfer olmuştu.

 19-08/08/zanka_5652.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN