Ergene’de kilit parke taş çalışmaları sürüyor

Ergene’de kilit parke taş çalışmaları sürüyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeşiltepe Mahallesi Gökdelen Caddesi’nde parke kilit taş döşeme çalışmalarına başlanıldı

İlçe genelinde birçok mahallenin asfaltlama, kilit parke taşı döşeme ve yol onarım çalışmalarını gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önceki gün Yeşiltepe Mahallesi Gökdelen Caddesi’nde kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı. Darbe direnci ve yük taşıma kabiliyeti olan dayanıklı kilit parke taşlar ile Ergene’de sokaklar modern bir görünüme kavuşturuluyor.Ergene’de hizmetlerin artarak büyüyeceğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Alt yapısı ve üst yapısı eksik olan Ergenemizde yapmış olduğumuz çalışmalar ile bu sorunu ortadan kaldırdık. Vatandaşlarımızın daha güzel bir Ergenede yaşayabilmeleri için Belediyemiz olarak gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Ergene’de vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

TEKİRDAĞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN