Şehidin hayrına pilav dağıtıldı

Şehidin hayrına pilav dağıtıldı

İdlib’te yaşanan alçak saldırıda şehit olan Birhan Er’in anısına Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde belediye binası önünde pilav ve ayran dağıtıldı

Geçtiğimiz hafta Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit düşen 34 askerden biri olan Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er, binlerce kişinin katılımıyla Çorlu Şehitliği’ne defnedilmişti. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er’in anısına ailesinden Cemalettin Er tarafından Muratlı Belediye binası önünde pilav ayran dağıtıldı.Aslen Muratlı’nın Kırkkepenekli Mahallesi’nden olan Er ailesine taziyede bulunan Belediye Başkanı Nebi Tepe ise vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehidimize borcumuzu ödememizin mümkün olmadığını dile getirerek, bir kez daha şehide rahmet, ailesine ve Türk milletine ise başsağlığı diledi.

TEKİRDAĞ/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN