Tekirdağ’da mahalle muhtarının bıçaklanmasına tepki

Tekirdağ’da mahalle muhtarının bıçaklanmasına tepki

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, Yörücek Mahallesi Muhtarı Ömer Dede’ye yapılan saldırıyı kınadı

Ömer Dede’nin saldırıya uğramasına derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden Bilal Temurtaş, “Yörücek Mahallesi’nde gece saatlerinde bir nişan cemiyetinde, Yörücek muhtarımız Ömer Dede’nin saldırıya uğramasına büyük üzüntü duyduk. Son gelen bilgiye göre, arkadaşımız hayati tehlikeyi atlatmış ve sağlık durumu iyiymiş. Malkara’daki muhtarları temsilen kendisine acil şifalar diliyorum. Muhtarımız, mahalle halkının huzur ve can güvenliğini düşünmüştür. Muhtar, görevini yapmak zorundadır. Her önüne gelenin dışarıdan gelip de bu tür huzursuzlukları yapmaması gerekir. Muhtarlar Derneği olarak, muhtar arkadaşımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz ve muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Bu tür talihsiz olayların bir daha yaşanmaması dileğinde bulunuyoruz” diye konuştu.

TEKİRDAĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN