Digiturk geleceğin yayın platformu için Unified Streaming’i seçti

Digiturk geleceğin yayın platformu için Unified Streaming’i seçti

beIN Media Group şirketlerinden Digiturk, geleceğin teknolojilerine hazır bir yayın platformu için Unified Streaming ile anlaştı.

Unified Streaming tarafından geliştirilen Unified Origin, Digiturk’ün Türkiye ve yurt dışındaki milyonlarca abonesine, kesintisiz yayın izleme keyfini, eşsiz bir izleme deneyimi ile ulaştırmasını sağlayacak. Unified Origin, Digiturk’ün geleceğin teknolojilerine hazır yayın platformunun, tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılıyor. Sunulan özellikler arasında çoklu CDN ve çoklu DRM altyapı desteğinin yanı sıra verimli, kullanıcı dostu bir nPVR entegrasyonu da yer alıyor.

Dünya çapında yayın haklarına sahip olduğu birçok spor müsabakasının yanı sıra Türkiye Süper Ligi ve Spor Toto 1. Lig yayınlarının tüm haklarını elinde bulunduran Digiturk, HD, 3D ve 4K yayın teknolojilerinin de ülkeye girmesine öncülük etmişti.

Digiturk CTO’su Hatice Memigüven, anlaşmadan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle aktardı:

“Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, kullanıcılarımıza her zaman en iyi izleme deneyimini sunmak istiyoruz. Unified Streaming’in tüm kanallarımız için sunduğu esnek teknoloji, tüm izleyenlerin beklentilerini karşılamamızı sağlayacak.”

Digiturk ile gerçekleştirdikleri iş ortaklığından duydukları heyecanı dile getiren Unified Streaming Küresel Satışlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Simon Westbroek, “Geleceğin online video teknolojilerine uygun yapısına hazırlanırken, sahip olduğumuz ölçeklenebilir ve kullanıcılarımıza özgü çözümlerimiz, Digiturk’ün daha çevik ve gelişime açık olmasını sağlayacak” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN