Epic Games öyle bir indirim yaptı ki... O oyunun Steam fiyatı 645 TL, Epic Games de ise 6,60 TL

Epic Games öyle bir indirim yaptı ki... O oyunun Steam fiyatı 645 TL, Epic Games de ise 6,60 TL

Epic Games Store yine indirimleriyle oyuncuların gözdesi olmaya devam ediyor! Popüler şehir kurma oyunu dev indirime girdi! Steam fiyatı 645 TL oyun oyun, Epic Games'de 6,60 TL'ye düştü...

Oyun dünyasının dev ismi Epic Games, yeni haftaya bomba bir indirimle girdi. Uyguladığı rekabetçi fiyat politikasıyla tanınan şirket, Steam'de 20 dolara satılan bir oyunu şimdi sadece 0,2 dolara, yani yaklaşık 6,60 TL'ye düşürdü. Türkçe dil desteği sunan şehir kurma oyunu Patron, şimdi oyuncuların ilgisini çekiyor.

SADECE 0,2 DOLARA SATILIYOR

Patron | Game Reviews | Popzara Press

Epic Games, ücretsiz oyunları ve sürekli indirimleriyle oyuncuların favori platformu olmaya devam ediyor. Şimdi ise bir şehir kurma oyununu inanılmaz bir fiyatla oyuncularla buluşturuyor. Steam'de 19,99 dolara satılan Patron adlı oyun, Epic Games mağazasında sadece 0,2 dolara satın alınabiliyor. Bu, Steam fiyatına göre tam 100 kat daha ucuz bir fiyat.

Patron adlı oyun, hayatta kalma ve şehir kurma üzerine odakanıyor. Oyuncuların, inşa ettikleri şehri geliştirmeleri ve çeşitli sosyal konuları dengelemeleri gerekiyor. Din, göç, bağlılık ve sefalet gibi hassas konuların yanı sıra, mevsimler ve yaşam koşullarına karşı da direnmeleri isteniyor. Türkçe dil desteğiyle sunulan bu oyun, özellikle Türk oyuncuların ilgisini çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN