Epic Games yine iki oyun birden veriyor! Steam fiyatları toplam 828 TL...

Epic Games yine iki oyun birden veriyor! Steam fiyatları toplam 828 TL...

Epic Games Store, yine her hafta ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor! Bu kez yine iki oyun birden veriyor! Ve bu oyunların toplam değeri 828 TL...

Bu hafta Epic Games Store'da heyecan verici bedava oyunlar karşımıza çıkıyor! Toplam Steam fiyatları 828 TL'yi bulan ve sıra dışı deneyimler sunan iki farklı oyun, oyun tutkunlarını bekliyor.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI BELLİ OLDU

Yeni FPS Oyunu INDUSTRIA'nın Demosu Yayınlandı

İlginç bir İkinci Dünya Savaşı hikayesi sunan Industria, paralel evrende hayatta kalmaya ve gizemleri çözmeye çalıştığımız içine sürükleyici bir oyun. 341 TL değerindeki bu oyunun hikayesi, zihinlerde uzun süre yer edecek türden.

Serinin iki oyununu tek pakette sunan diğer oyun ise kıyamet sonrası bir dünyaya götürüyor ve oyuncuları ahlaki ikilemlerle baş başa bırakıyor. Bu oyun, insanın doğasını sorgulatan ve kendine özgü dünyasıyla büyüleyen bir deneyim sunuyor.

Industria ve LISA: Definitive Edition oyunlarının bedava olmasını beklerken, geçtiğimiz haftanın bedava oyunları olan The Big Con ve Town of Salem 2'yi de kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak acele edin, çünkü 25 Nisan'da bu iki oyun da yeni bedava oyunlarla yerini değiştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN