Erling Haaland Clash of Clans'a geldi! Tutkunu olduğu oyunda "Barbar Kral" olacak

Erling Haaland Clash of Clans'a geldi! Tutkunu olduğu oyunda "Barbar Kral" olacak

Manchester City'nin forvet oyuncusu Erling Haaland, 10 yıldan fazladır oynadığı ve tutkunu olduğu Clash of Clans oyununa geliyor! "Barbar Kral" olarak adlandırılan karaktere dönüşecek...

Manchester City'nin önemli oyuncularından Erling Haaland, bu hafta mobil oyun dünyasında büyük bir sürprize imza atıyor. Ünlü futbolcu, popüler strateji oyunu Clash of Clans'a oyuncuların kontrol edebileceği bir karakter olarak ekleniyor. Bu, oyun tarihinde ilk defa gerçek bir kişinin oyuna oynanabilir bir karakter olarak dahil edilmesi anlamına geliyor ve bu kişinin de Haaland olması, olayı daha da ilginç kılıyor.

ERLİNG HAALAND CLASH OF CLANS KARAKTERİ OLDU

Erling Haaland, Clash of Clans'ın futbol temalı mevsimsel etkinliği kapsamında Barbar Kral karakterine dönüşüyor. Bu özel etkinlik bir ay boyunca devam edecek ve oyuncular, Norveçli futbolcuyu birliklerine katılmasına veya köylerini yağmalamak için rakip olarak karşılarına çıkmasına izin verecek.

Clash of Clans x Erling Haaland collaboration: Release date, rewards, and more

Bu enteresan iş birliği nasıl gerçekleşti derseniz, Erling Haaland'ın uzun yıllardır Clash of Clans oyununu oynadığı biliniyor. Bu nedenle, Haaland'ın Supercell adlı oyun geliştiricisiyle bir ortaklık kurma isteği ortaya çıktı.

Supercell, bu fırsattan oldukça memnun kaldı ve Clash of Clans'ın genel müdürü Stuart McGaw, "Erling Haaland'ın oyunumuzu sevdiğini ve bizimle işbirliği yapmak istediğini duyduğumuzda, gerçekten çok heyecanlandık" şeklinde konuştu.

Haaland for the Win! Clash of Clans x Erling Haaland - YouTube

Haaland ise uzun süredir oyunun bir hayranı olduğunu ve oyunun her detayını bildiğini belirterek, "Oyun içi bir karakter olarak görünmek gerçekten harika" ifadelerini kullandı.

Özel Haaland sezonu yarın başlayacak ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek. Haaland'ı savaş alanında devirerek ek ödüller kazanma şansı da oyuncuları bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN