Instagram ve Facebook'a erişim sorunu | Facebook ve Instagram çöktü mü?

Instagram ve Facebook'a erişim sorunu | Facebook ve Instagram çöktü mü?

Instagram erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor. Kullanıcılar internetten "İnstagram çöktü mü" diye aramalar yapıyor. Ayrıca Facebook kullanıcıları da fotoğraf yükleme sorunuyla karşılaşıyor. Facebook Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sorunu en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'a bir süredir erişim sağlanamıyor.

Kullanıcılar İnstagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor. Kullanıcılar tepkilerini bir diğer sosyal medya aracı Twitter üzerinden dile getiriyor.

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA

Kullanıcılar, sosyal medya platformu Facebook'a da erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'ta kullanıcılar fotoğraf yükleme ve paylaşım sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

Facebook erişim sorununa ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Facebook açıklamasında "Bazı kullanıcılarımızın Facebook uygulama ailesine erişim sorunu yaşadığının farkındayız. Sorunu en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

BAKAN SAYAN: GLOBAL SEVİYEDE SORUN VAR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Dr. Ömer Fatih Sayan, Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını ve Türkiye'de de kısmen hissedildiğini bildirerek, ''Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir'' ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN