LG Display rulo haline getirilebilen ilk OLED TV’yi duyurdu

LG Display rulo haline getirilebilen ilk OLED TV’yi duyurdu

LG Display CES 2018 kapsamında adeta bir poster gibi rulo haline getirebileceğiniz 65 inçlik 4K OLED televizyonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Geniş ekranlı OLED ekran üretiminde öncül bir şirket olan LG Display, 2 yıl önce aynı konsepti benimseyen 18 inçlik bir ekran tanıtmıştı. O zamanlar cihazın ekran boyutuna, düşük çözünürlüğüne rağmen tıpkı bir kağıt gibi eğilip bükülebilmesiyle fuarın en beğenilen ürünleri arasına girmişti. 

18-01/07/lg_rulo-1515332484.jpg

Şimdi ise yine kağıt gibi eğilip bükülebilen hatta rulo yapıp sarabileceğiniz 4K çözünürlüğünde 65 inçlik OLED bir televizyonla karşı karşıyayız. Ekran boyutunun ve bükülebilmesinin yanı sıra 0.18 milimetre kalınlığıyla da dikkat çeken televizyon bir kutuyla birlikte geliyor. Bu kutu bir hoparlör vazifesi görmesinin yanında içinde televizyonu rulo haline getirebilecek mekanizmaya da sahip. Böylelikle ekran otomatik olarak bu kutunun içine doğru sarılıyor ve taşınabilirlik açısından büyük bir kolaylık sağlıyor.

Fiyatı henüz açıklanmadı

Kurulumu yaptıktan sonra tasarımıyla adeta bir duvar kağıdı havası veren televizyonun fiyatı henüz bilinmiyor ancak CES 2018’in en dikkat çekici ürünlerinden biri olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN