Motiv fitness takibi yapan yüzüğünü yeniledi

Motiv fitness takibi yapan yüzüğünü yeniledi

Fitness bilekliklerine yeni yeni alıştığımız şu günlerde Motiv CES 2018 kapsamında aynı işlevi gören yüzüklerini tanıtıyor.

İlk olarak geçtiğimiz sene aynı fuarda gördüğümüz Motiv’in yüzüğü bu sene çok daha iddialı. Artık fitness takibi konusunda Fitbit ve Apple Watch’dan geri kalan bir yanı olmayan yüzüğün 2018’deki hedefi daha isabetli uyku takibi, sosyal medya entegrasyonu ve Android cihazlarla uyumluluk. 

Donanım açısından geçen seneki üründen pek bir farkı olmayan yüzük artık uyku huzursuzluğu adı altında gece uyurkenki hareketlerinizi ve kalp atışlarınızı hatırlayıp analiz edebiliyor.

2018’in ilk çeyreğinde yüzüğün maharetleri daha da artacak. Motiv’in fitness takibi yapan yüzüğü egzersizlerinizin verilerini daha isabetli analiz edecek ve haftalık kontrolleri yapmanızı sağlayacak. Öte yandan şirket Apple’ın Health uygulamasıyla da entegre çalışacak. Böylelikle iPhone kullanıcıları egzersiz verilerini rahatlıkla görüntüleyebilecekler. Motiv’in sistemi yakında egzersiz başarımlarınızı sosyal medyadan paylaşmanıza da izin verecek.

Tüm bunların yanında tabii ki en önemli yenilik ise yüzüğün artık Android cihazlarla uyumlu çalışacak olması. CES 2018 kapsamında sergilenen Motiv’in yeni yüzüğü Temmuz ayında oldukça iddialı özelliklerle kullanıcısıyla buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN