Tansiyon ölçen akıllı saat: Omron HeartGuide

Tansiyon ölçen akıllı saat: Omron HeartGuide

Omron'un tanıttığı akıllı saat HeartGuide bileğinizden isabetli bir şekilde kan basıncınızı ölçebiliyor.

Bugüne kadar tansiyon ölçebileceğini iddia eden birçok akıllı saate denk gelmişsinizdir. Çoğu işe yaramaz, isabetsiz sonuçlarla hayal kırıklığına uğratan bu saatlere bir süre sonra duyulan güven de azalmaya başladı. Omron ise tansiyon ölçebilen yeni akıllı saatiyle bu güveni tekrar kazanmayı amaçlıyor.

Omron HeartGuide bildirimleri görüntüleyebileceğiniz, adımınızı ve uykunuzu takip edebilen standart bir akıllı saat. HeartGuide'ı özel kılan unsuru ise özel tasarlanmış, osilometrik ölçüm yapabilen sert kayışı. Bu kayış sayesinde saat, tıpkı bir tansiyon aleti gibi kan basıncınızı ölçebiliyor.

MOBİL UYGULAMA ENTEGRASYONU

Saatin kendisinden ve mobil uygulamasından görüntüleyebileceğiniz bu ölçümlerin verilerini doktorunuzla da paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca saat herhangi bir anormallik gördüğünde de bunu kullanıcısna bildiriyor.

CES 2018 kapsamında tanıtılan ve fuarda ölçümün doğruluğu konusunda oldukça iddialı konuşan Omron HeartGuide 349 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN