Twitter'ı eski hâline döndürme: Twitter'ı eski sürümüne nasıl döndürürüm? GoogTwiitter yükle

Twitter'ı eski hâline döndürme: Twitter'ı eski sürümüne nasıl döndürürüm? GoogTwiitter yükle

Twitter kullanıcıları, yenilenen masaüstü versiyonunu görünce şaşırdı. Kimileri, yeni hâline alışamazken, kullanıcıların birçoğu, ‘Twitter’ı eski sürümüne nasıl döndürürüm?’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Twitter’ı eski hâline döndürmek ise ‘GoodTwitter yükleyerek’ sağlanabiliyor. Tüm bu aradıklarınız haberimizde…

Dünyanın en popüler uygulaması Twitter, masaüstü yeni sürümüyle farklı bir görüntüye büründü. Sosyal medya devinin bu yeni versiyonunu görenler, ‘Twitter’ı eski sürümüne nasıl döndürürüm? Twitter eski hâline çevirme’ gibi yöntemlerle alışık oldukları sürüme geçmeyi istiyor. Twitter’ı eski hâline döndürmek de ‘GoodTwitter’yükleyerek mümkün kılındı. İşte detaylar…

TWİTTER’I ESKİ HÂLİNE ‘GOODTWİTTER’ İLE DÖNDÜRE BİLİRSİNİZ

Twitter'ın yeni arayüzü pek çok kullanıcı tarafından geçer not alamazken, kullanıcılar da eski arayüze nasıl geçileceğini araştırıyor. Twitter, test aşamasındayken opsiyonel olarak yeni arayüzü kullanıcıların beğenisine sunmuş, isteyenler eski tasarıma rahatlıkla geçebiliyordu. Fakat Twitter kullanıcılarının hemen hemen hepsinin yeni arayüze geçirilmesiyle şirket de eskiye geçiş yolunu tamamen kapattı. Fakat Twitter'da bu rahatsızlıktan haberdar olan girişimciler de boş boş durmayarak, Google Chrome için geliştirilen bir eklenti olan ‘GoodTwitter’ı hizmete sundu. Google Chrome'a eklentinin indirilmesiyle beraber Twitter'ı yeni arayüzünden eskisine döndürebilirsiniz.

GOODTWİTTER NASIL YÜKLENİR?

GoodTwitter, ücretsiz olarak indirilebiliyor. Kısa zamanda kullanıcılardan 4,7 yıldız derecesi toplamayı başaran eklentiye aşağıdaki linkten ulaşarak indirebilirsiniz.

GOODTWİTTER YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GOOGTWİTTER NASIL KURULUR?

Öncelikle yukarıdaki linke tıklayın, açılan sayfada sağ kısımda bulunan 'Chorome'a ekle' bölümüne basın.

19-07/27/1.jpg

Çıkan sekmede de ‘Uzantıyı ekle’ bölümüne tıklayın. İşlem birkaç saniye sürdükten sonra Twitter’ın eski sürümü aktifleşecektir. Aktif olmaması durumunda internet sağlayıcınızın sağ üst tarafta bulunan Google ayarlar kısmında uzantılar bölümüne girin ve GoodTwitter uzantısını aktif yapın. Eski sürümünü kapatıp yeniyi kullanmak için de aynı yerden uzantıya ‘izin verme’ bölümüne tıklayabilirsiniz.

19-07/27/2-1564221373.jpg

7 YILDA BİR İLK

Sosyal medya devi Twitter, yeni özelliklerin eklenmesiyle beraber güncellenmiş masaüstü tasarımının, hızın yükselmesine yardımcı olacağını ve bu tasarımın, yeni özelliklerin daha hızlı yayılmasını sağladığını duyurmuştu. Güncelleme, Twitter’ın 7 sene içerisindeki masaüstü sürümüne gerçekleşen ilk büyük tasarım oldu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN