Whatsapp kullananlar artık isyan edecek! Yine değişiyor... Artık böyle görünecek

Whatsapp kullananlar artık isyan edecek! Yine değişiyor... Artık böyle görünecek

Dünyada en çok kullanılan uygulama WhatsApp olurken son zamanlarda yapılan sık güncellemelerde kullanıcıları canından bezdirdi. WhatsApp yeniden değişiyor… Kullanıcılar artık bu şekilde görüntüleyecek. İşte WhatsApp'ın yeni güncellemeleri…

WhatsApp kullanıcı arayüzünde değişiklikler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte Android uygulamasının kararlı sürümünde ana sayfada değişikliğe giden WhatsApp, şimdi de Durumlar bölümüne el atmaya hazırlanıyor. WhatsApp Android uygulaması Durumlar bölümünde büyük bir değişikliğe gidecek. İşte WhatsApp'ın yeni güncellemeleri…

WHATSAPP ARAYÜZÜ DEĞİŞİYOR

Android kullanıcılar son zamanlarda yapılan WhatsApp güncellemeleri ile neye uğradığını şaşırıyor. Bir sabah uyandığınızda farklı bir WhatsApp ile karşı karşıya kalabilirsiniz. WhatsApp'ın son beta güncellemesinde Durumlar tasarımına yenilik getirilmek için kollar sıvandı. Yenilenen kullanıcı arayüzü ile birlikte Durumlar’ı açmadan da görmeye izin verme imkanı tanınacak Instagram'a benzer bir deneyim sunulacak.

whatsapp-durum.jpg

Yapılan değişiklik ile birlikte Android kullanıcıları WhatsApp beta 2.24.10.10 sürümünde farklı bir versiyon ile karşı karşıya kalacak. Durumlar bölümünde revizyon yapılacağı belirtilirken paylaşımlar artık liste olarak değil yayınlanan kişinin veya grubun adı ve profil resmini göstererek dikdörtgen kutular içerisinde sunulacak.

Her durumu tek tek izlemek istemeyen kullanıcılar için büyük bir yenilik olarak görülüyor. Yatay olarak kaydırılabilen listeler sayesinde birden fazla durumu aynı anda görüntülemek de mümkün hale getiriliyor. Bu kapsamda kullanıcılar durumu açmadan nelerin paylaşılabildiğini de görebilecek.

whatsapp-durumlar.jpg

Yeniden tasarlanan Durum güncellemeleri ayrıca ekranda farklı bir bölümde bulunuyor. Durumlar artık Güncellemeler sekmesinin altında, WhatsApp Kanalları’nın üzerinde yer alacak. Beta güncellemesi doğrultusunda Android için kayıtlı olan tüm kullanıcılar da test edildiği ifade edilirken WhatsApp'ın cihazlar arası paylaşım ve yüksek kaliteli fotoğraf ve video gibi özellikleri de durum güncellemeleri ile yenilenenler arasında yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN