WhatsApp’a iki müthiş özellik: İçi tarayıcı ve görsel arama ile yeni dönem başlıyor

WhatsApp’a iki müthiş özellik: İçi tarayıcı ve görsel arama ile yeni dönem başlıyor

WhatsApp’a iki yeni özellik aktif olacak. WhatsApp iki yeni özelliği daha ile gündemde. WhatsApp'ta içi tarayıcı ve görsel arama yapılabilinecek. Peki içi tarayıcı ve görsel arama nasıl yapılır? Bu özelliklerden biri uygulama içi tarayıcı desteğini kullanıcılara sunacak; diğeri ise görsel arama yapabilmenizi sağlayacak. İşte yeni özellikler...

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan yeni haberler var. WhatsApp iki yeni özelliği ile teknoloji meraklılarının gündeminde. WhatsApp’a iki özelliği içi tarayıcı ve görsel arama olarak açıklandı. İşte yeni özelliklerin detayları...

WhatsApp’a gelecek yeni bir güncelleme, kullanıcıların işine fazlasıyla yarayacak iki yeni özelliği beraberinde getirecek. Bu özelliklerden biri ‘uygulama içi tarayıcı’ ismini taşıyor. Yani kullanıcılar, WhatsApp üzerinden herhangi bir bağlantı adresi paylaştığında artık uygulamadan çıkıp bir web tarayıcı açmasına gerek kalmayacak; WhatsApp’ın bünyesinde yer alan dahili web tarayıcı bu bağlantı adreslerine kullanıcıları yönlendirecek. Bu da kullanıcıların bağlantılara çok daha hızlı ulaşmasını sağlayacak.

Sunulacak bir diğer özellik ise görsel arama… Size WhatsApp üzerinden paylaşılan bir fotoğrafı Google üzerinden arayabilecek, fotoğrafın kaynağını, sahte olup olmadığını hızlıca anlama şansına sahip olacaksınız. Diğer bir deyişle, Google’da yaptığımız Görsel Arama özelliğinin bir benzeri söz konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN