TSK'dan son dakika: 343 terörist etkisiz hale getirildi

TSK'dan son dakika: 343 terörist etkisiz hale getirildi

TSK'dan yapılan son dakika açıklamasına göre Zeytin Dalı Harekatı'nda 13 uçakla terör hedefleri vuruldu. Operasyonda şimdiye kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 343'e yükseldi.

TSK, bir haftayı geride bırakan Zeytin Dalı Harekatı'nda gece boyunca yapılan hava operasyonlarıyla 23 hedefin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Şimdiye kadar öldürülen ya da yakalanan terörst sayısı 303'e yükseldi. 

TSK'dan yapılan açıklamada şöyle: 

"Hava Kuvvetleri tarafından gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan toplam 23 hedef imha edilmiştir. Harekâta katılan 13 uçak emniyetle üslerine dönmüşlerdir. Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında şu ana kadar bölgeden elde edilen bilgilere göre; en az 343 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir."

TSK BOMBARDIMANA BAŞLADI

Öte yandan, Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis Gülbaba Karakolu yakınlarında belirlenen hedeflere yönelik hava bombardımanına başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN