Türk vekilden İsrailli lidere büyük şok! Netenyahu'nun eli havada kaldı!

Türk vekilden İsrailli lidere büyük şok! Netenyahu'nun eli havada kaldı!

Hollanda'da Denk Partisi'nde görev yapan Türk kökenli milletvekili Tunahan Kuzu, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu'ya tepki gösterdi. Kuzu, Netenyahu'nun tokalaşma isteğini de reddetti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu çeşitli temaslarda bulunmak için Hollanda'ya gitti. Bu kapsamda Hollanda Parlamentosu'nu ziyaret eden Netanyahu, Denk Partisi'nin Türk kökenli milletvekili Tunahan Kuzu'nun protestosuyla karşılaştı. Türk vekil Tunahan Kuzu İsrail'in Filistin'deki saldırılarına tepki olarak Netenyahu'yu protesto etti.

16-09/07/11-1473255490.jpg

İŞTE O ANLAR

NETANYAHU ŞAŞIRDI

Ajanshaber'in haberine göre, Netanyahu'yu Filistin rozetiyle karşılayan Kuzu, milletvekilleriyle tek tek tokalaşan İsrail Başbakanı'na elini uzatmayan tek isim oldu. Netanyahu ise bu protestoyu şaşkın bir yüz ifadesiyle karşıladı.

16-09/07/22-1473255495.jpg

Hollandalı Türk vekil Netanyahu'nun elini sıkmayınca İsrailli lider bozuldu

TUNAHAN KUZU KİMDİR?

Kandıra Goncaaydın Omerli Köyünden 1978 yılında Hollanda’ya işci olarak giden Cevdet Kuzu’nun 1981 yılında doğan oğlu Tunahan Kuzu, Hollanda Parlamentosunda iktidar partisinin Milletvekili olarak görev yapıyor. Roterdam Erasmus Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tunahan Kuzu Türkçe ile birlikte 5 dil biliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN