Turkcell müşteri hizmetleri numarası | Mobil online işlemler ve Turkcell kampanyaları

Turkcell müşteri hizmetleri numarası | Mobil online işlemler ve Turkcell kampanyaları

Turkcell müşteri hizmetleri numarası ve bilinmeyen tüm numaraları haberimizde sizler için derledik. Turkcell hattınızla, kurum içi tüm kampanya veya diğer hizmetlerle ilgili sorun yaşadığınız da Turkcell müşteri hizmetlerini arayabilir ve sorunlara çözüm arayabilirsiniz. İşte merak ettiğiniz Turkcell müşteri hizmetleri numarası ve kampanyaları...

Turkcell hakkında merak ettiğiniz detayları haberimizde sizler için derledik. Turkcell hattınızla, modemlerle, kampanyalarıyla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız da Turkcell müşteri hizmetlerini arayabilir ve sorununuzu ileterek çözüm yolu bulabilirsiniz. İşte merak ettiğiniz Turkcell müşteri hizmetleri ve detayları.

Turkcell hatlı telefonunuzdan sadece 532'yi tuşlayarak ister sesli yanıt sisteminden isterseniz canlı müşteri temsilcisiyle işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 5325320000’ı tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne ulaşabilirsiniz.

Turkcell hakkında merak ettiğiniz tüm kampanyaları bu adresten öğrenebilirsiniz."http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar?place=menu"

Turkcell müşteri hizmetleri numarasını haberimizden okudunuz. Türkiye'de milyonlarca cep telefonu kullanıcısı olan Turkcell problem karşısında kullanıcıların ulaşabileceği müşteri hizmetleri numarasını oluşturdu. Haberimizden yararlanarak Turkcell müşteri hizmetleri numarası ve kampanyalarını öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN