Veli Ağbaba'dan siyasi etik yorumu: Gelin, hodri meydan bu yasayı çıkartalım

Veli Ağbaba'dan siyasi etik yorumu: Gelin, hodri meydan bu yasayı çıkartalım

Siyasi Etik Kurulu oluşturulmasını öngören kanun teklifi hakkında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba "CHP kararlı, yandaşını, akrabasını, kardeşini işe alanların partimizde işi olmadığını, yeri olmadığını genel başkanımız söyledi. Gelin, hodri meydan bir etik yasası çıkartalım. Hem belediyelerde hem de kamuda ne kadar çift dikiş varsa bunları da engelleyelim" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partilerinin, Siyasi Etik Kurulu oluşturulmasını öngören kanun teklifine ilişkin, "Cumhuriyet Halk Partisi kararlı, yandaşını, akrabasını, kardeşini işe alanların partimizde işi olmadığını, yeri olmadığını genel başkanımız söyledi." dedi.

Ağbaba, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini ziyaretinde yaptığı açıklamada, yerel medyanın desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Partilerince, Siyasi Etik Kurulu oluşturulmasını öngören kanun teklifinin TBMM Başkanlığına sunulduğunu anımsatan Ağbaba, şöyle konuştu:

"Gelin, hodri meydan bir etik yasası çıkartalım. Hem belediyelerde hem de kamuda ne kadar çift dikiş varsa bunları da engelleyelim. AKP'den bu konuyla ilgili tek ses çıkmıyor. Diyoruz ki siyasi etik yasasını meclis açıldığı gün getirelim, kanunlaştıralım. Yandaş medya CHP'deki üç beş yanlışı görüyor. Cumhuriyet Halk Partisi kararlı, yandaşını, akrabasını, kardeşini işe alanların partimizde işi olmadığını, yeri olmadığını genel başkanımız söyledi. Bunu ballandıra ballandıra anlatıyor yandaş medya ama AKP'ye bakmıyor." 

MALATYA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN