Vodafone müşteri hizmetleri numarası | Vodafone kampanyaları neler?

Vodafone müşteri hizmetleri numarası | Vodafone kampanyaları neler?

VODAFONE müşteri hizmetleri numarası ve Vodafone hakkında bilinmeyen tüm numaraları haberimizden öğrenebilirsiniz. Vodafone kullanıcıları, haberimizden müşteri hizmetleri numarasına ulaşarak, kampanya veya diğer hizmetlerle ilgili bilgi alabilirler. Vodafone hattınızla ilgi yada telefonunuzla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız da müşteri hizmetlerine ulaşarak sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz. İşte Vodafone müşteri hizmetleri numarası ve detayları...

Vodafone müşteri hizmetleri numarasını ve merak ettiğiniz tüm Vodafone kampanyalarını sizler için haberimizde derledik... Milyonlarca VODAFONE kullanıcısı bazı problemler karşısında müşteri hizmetleri numarasını bilmiyor. Peki Vodafone müşteri hizmetleri numarası kaç? Vodafone arama ücreti ve kampanyaları neler? İşte merak ettikleriniz.

VODAFONE hattınızla, modemleriyle, kampanyalarıyla veya diğer hizmetleriyle ilgili bir sorun yaşadığınız takdirde VODAFONE müşteri hizmetlerini arayabilir ve sorunlara çözüm arayabilirsiniz...

Vodafone Hatlarınızdan müşteri temsilcilerine 542 'yi; diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00'ı , yurtdışından +90 (542) 542 00 00'ı arayarak bağlanabilirsiniz.

VODAFONE ÜCRETİ NE KADAR?

* Vodafone'da 542'yi aramanın ücreti arama başına 46,25 kuruştur.

* Vodafone hatlarından 0 (542) 542 00 00'ı aramanın ücreti kullanılan tarifenin sabit hat arama yönü ile aynıdır.

* Diğer operatörlerden ve sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00 aramalarında kendi operatörlerinin uyguladığı ücret tarifesi geçerlidir.

* Vodafone Haberleşmenize engel olan teknik çağrılar sesli yanıt sistemi 05463542542 aramaları ; Vodafone faturalı ve faturasız hatlardan ücretsiz olup ,diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan ise kendi operatör'lerinin Vodafone'a doğru arama tarifesinden ücretlendirilir.

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Kampanyalar.php (Adresinden Vodafone kampanyalarını öğrenebilirsiniz)

VODAFONE müşteri hizmetleri numarası ve Vodafone hakkında bilinmeyen tüm numaraları haberimizden öğrenebilirsiniz. Vodafone kullanıcıları, haberimizden müşteri hizmetleri numarasına ulaşarak, kampanya veya diğer hizmetlerle ilgili bilgi alabilirler. Vodafone hattınızla ilgi yada telefonunuzla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız da müşteri hizmetlerine ulaşarak sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN