Abicilik devreye girmez ise

Yaşantı, giyim kuşam, yeme içme, kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Yemek ve futbol konusunda hepimiz her şeyi çok iyi biliriz, bilmekteyiz. En güzel tatları bulmak için en lüks lokantaları gezeriz ama en ücra köşededir bazen bizim istediğimiz tat. Gurmeler söyler “Mekanda sadece bir çeşit yapan yemek yapan yer meşhurdur.” Lahmacun, bazısı yanında bol garnitür ister bazısı soğan ister bazısı sadece kıvırcık verir. Masa da tartışma başlar “Sadece bu mu gelir?” Oysa lahmacuna gelmiştik biz, tadına bakıp çıkacaktık.

Futbol tarafına bakarsak kıraathanede, TV başında, kafede, iki arkadaşın koyu sohbetinde “Takımda A kişi B kişi var ise kesin oynamalı yoksa yeniliriz, bu hoca işi bilmiyor” İş yok, biz böyle yerlerde kaç hoca kaç futbolcu gönderdik? Söylenişi kolay, kazanması çok zor olan paralar vererek?

“Bizim çocuklar” perşembe akşamı güzel bir galibiyet aldı. Bunda Hırvatistan’ın eksik kadrosu da etkili oldu. Hırvatistan’ın önemli yıldızları yoktu, Montella’nın ilk maçıydı, oyuncular ona kendini kanıtlamak için çok koştular, Livakovic takım arkadaşlarına kıyak yaptı, hatalı gol yedi kazandık, bir daha olsa yenemeyiz vs vs.

Gelelim konuya takımı kim kurdu Montella. Maç öncesi Samet Akaydın Abdülkerim ikilisi çok gol yeriz!

Uğurcan zaten formsuz neden kalede? Barış Alper dışında forvet yok mu? Sol bek yine Cenk mi?

Yenilsek ilk maç Montella için söyleyeceklerimiz: “Adana’yı sanki şampiyon yaptı, Kuntz’dan farkı ne?

Kimin torpillisi kazandı? Vay be hoca işi biliyor” Lige döndük, Barış Alper neden 11’de değil Okan hoca? Samet Akaydın hatasız oynadı İsmail Kartal Samet’i sevmiyor.

Bir de kot pantolonu gömleğini altına beyaz spor ayakkabısını giyip gelen yöneticiler olur kenarda, eli cebinde “Şu adama bilmem kaç milyon para verdik otursun diye mi? Söyleyin hocaya bu hafta oynatsın.”

Al sana sorun, oynatma diğer hafta kovuldun! Milli takım olarak çok yeni sayfalar açtık defalarca açacağız.

Olmaz ama olur ise, Montella şuan takımın başında kendisine rahat çalışacağı bir ortam hazırlayalım.

İşine karışmayalım, not kağıdı gönderip “Hakan, Cengiz kesin oynayacak” demeyelim. Keyif almaya bakalım.

Arabistan takımları başta Premier Lig olmak üzere birçok ünlü futbolcuyu devasa paralar verip ülkeye getirdi. Reklam için futbol izlensin diye, kan kaybettiğini düşündüğümüz Premier Lig hala zirvede. Hala en çok izlenen lig ekran başında veya stadyumda izleyici olarak. Sistem kurulu, izleyici zevk alıyor, ülke para kazanıyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum