Beşiktaş kaldığı yerden devam

Bu sezon şaşkın bir takım haline geldi Beşiktaş. Neden bu hale geldiğini anlayamıyor ve çözemiyor Sergen Yalçın. Üst üste gelen problemleri iyi etüt edilememesinden kaynaklanıyor olabilir.

Olaya Şampiyonlar Ligi’nde ilk oynadığı Sporting maçı ve her maç sonu hakem şu penaltıyı vermedi, VAR devreye girmedi penceresinden bakarsa sorunlar zor çözülür.

Futbol her oyun gibi, hayatı öğreten bir oyundur. Zamanında ne demişti hoca ‘bir teknik direktör takım içindeki, sorunu bilemez mi?’ Bazen bilinemiyormuş.

Son altı maç da aciz oynanan oyununu araştırmalı. Oyuncularının neden bu kadar sakatlandığı incelenmeli, bazı oyuncuların performans düşüşleri görülmeli. Çıkışı göremiyorum denmeli…

Hafif sakatlığı bulunan Pjanic yedek, 39 yaşında Atiba, genç Can Bozdoğan ile psikolojik anlamda büyük önem taşıyan maça başlanıyor ise, Oğuzhan ve Salih durumlarını gözden geçirmeli. Oyun Beşiktaş’ın istediği gibi rakibin hücumcu bir takım ile sahaya çıkması ile başladı. Can hocasını mahcup etmeyerek çok güzel bir gole imza attı.

Kartal diğer maçlarına nazaran daha sakin bir ilk yarı oynasa da, sonuç olarak istediği bir ilk yarıyı oynadı. Topa daha çok sahip olup, oyunu istediği gibi yönlendirdi.

Hücum gücü yüksek oyuncuları olan, Kasımpaşa planı sadece Yusuf Erdoğan üzerine kurulunca, sol bek Rıdvan’ın basit oyunu bu planı çok kolay egale etti.

İkinci yarıya Ghezzal inisiyatif alarak, iki pozisyon yaratarak başladı. Batshuayi ve Larin kaçırdı. Geçen sezonun incisi Ghezzal bu sezon pasif gözükse de atan iyi olmayınca oda pasif gibi duruyor. Beşiktaş son 20 dk oyundan koparken teknik heyet bu duruma etkisiz kaldı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Cumartesi günü istifa sinyali verip, Pazar günü kendi bozan Sergen Yalçın takımını yine ayağa kaldıramadı. Psikolojik olarak iki takımın kazanması gereken maç ortada bitti. Beşiktaş açısından hakemin de konuşulmayacağı maç olunca kartal bıraktığı yerden düşüşe devam ediyor.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum